Član GO DPS prijetio uredniku RTCG: Gnjidu od ovoga Lekovića treba ugazit

1

Božidar Janković, član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), danas će biti saslušan u policiji zbog prijetnji i uvreda koje je uputio i uredniku Javnog servisa Zoranu Lekoviću.

Janković je, komentarišući Lekovićev razgovor sa NVO aktivistom Edinom Šarkinovićem, na društvem mrežama napisao da novinara „treba ugaziti“ i uputio mu niz uvreda.

Riječ je o nezakonito snimanom, privatnom razgovor Lekovića i Šarkinovića, koji je objavljen na društvenim mrežama.

„Ovu gnjidu od ovoga Lekovića treba ugazit! Jer je ova vaška do prije tri godine bila samo vaška i ništa drugo! Ali vaškica mala koja sad misli da je bitna“, napisao je Janković na Tviteru.

Janković, koji je i izvršni direktor barskog Sportskog rekreativnog centra, izjavio je za RTCG da ne poznaje Lekovića i da mu nije bila namjera da se on osjeti ugroženo.

„Komentar je napisan u afektu, nije zlonamjeran, i brzo sam ga izbrisao. Lekoviću joj jednom upućujem izvinjenje“, rekao je odbornik, koji je u policiju pozvan na saslušanje po prijavi Lekovića.

Urednik RTCG odbio je izvinjenje Jankovića.

„Izvinjenje ne prihvatam, jer nije iskreno. Kao što nije iskreno to da sam od vaške koju treba ugaziti postao ugledni novinar Javnog servisa“, poručio je Leković.

1 Comment
  1. Nikad vise komentariše

    Pozvati se na slucaj Veljovic kada je jedan gradjanin zbog mnogo bezazlenije poruke zavrsio vise mjeseci u zatvoru. Samo ovdje zbog stepena opasnosti po zivot i tijelo, kazna mora biti bar 3 puta veca

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.