CInMED podržao izgradnju dječijeg parka povodom obilježavanja 15 godina postojanja (FOTO)

0

Povodom obilježavanja 15 godina postojanja, Institut za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore (CInMED) je odlučio da vrijednu donaciju usmjeri ka još jednom lijepom cilju za dobrobit naših građana, čime je još jednom potvrđena njegova posvećenost društvenoj odgovornosti.

Ovog puta je doprinos CInMED-a zajednici dat u vidu priznanja prirodi kao izvoru zdravlja i blagostanja. Kroz uspješnu saradnju sa „Zelenilom“ Podgorica i Glavnim gradom, izgrađen je dječiji park u Bloku 6, na uglu Ulice Meše Selimovića i Bulevara Mihaila Lalića, koji će biti oaza radosti i igre za naše najmlađe sugrađane, a ujedno i simbol važnosti očuvanja prirode i promocije zdravijeg načina života.

„U našem pozivu zdravlje je apsolutni prioritet, ali zdravlje ne može biti potpuno bez harmonije sa prirodom. Stoga danas ispisujemo jedan novi recept u kojem kao univerzalni lijek propisujemo drvo kao simbol zdravog okruženja koje nas hrani, liječi i inspiriše“, kazala je direktorica CInMED-a, doc. dr Snežana Mugoša.

Otvaranju dječijeg parka prisustvovali su predstavnici CInMED-a, na čelu sa direktoricom doc. dr Snežanom Mugošom, „Zelenila“ Podgorica, na čelu sa direktorom Petrom Krivokapićem, zamjenik gradonačelnice Podgorice Luka Rakčević, kao i mnogobrojni građani.

„CInMED će ostati predan humanitarnom djelovanju, a ovaj poduhvat je samo jedan u nizu naših napora da inspirišemo druge da slijede naš primjer u pružanju podrške zajednici i ostvarivanju pozitivnih promjena koje će služiti na čast kako našoj, tako i budućim generacijama“, istakla je doc. dr Snežana Mugoša.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.