Četiri seks poze za dobro jutro koje garantiraju odličan početak dana

0

Jutra mogu biti prilično teška, a ponekad je uistinu teško natjerati se da ustanemo iz kreveta. Međutim, jutarnji seks može uveliko olakšati situaciju i pomoći ti da se razbudiš na najbolji mogući način.

U nastavku otkrij koje su seks poze najbolje za odličan početak dana.

Dobra stara misionarka

Ujutro smo svi pomalo umorni i lijeni, a najbolji dio klasične misionarske poze je upravo u tome što ne iziskuje puno truda niti energije. Želite li se što bolje pripremiti za jutarnji seks i misionarku, otiđite na spavanje goli. Nakon što se probudite, samo privuci svog partnera prema sebi i krenite u akciju. Poza iziskuje minimalan napor, omogućava vam da se opustite i lagano probudite uz najbolji mogući obrok u danu – seks.

Poza žlice

Ovo je još jedna vrlo intimna poza odlična za lijeni jutarnji seks, poznatija kao ‘spooning’. Ne iziskuje puno truda, a kod klasične poze žlice partneri su poput žlica, okrenuti na istu stranu i priljubljeni jedno uz drugo. Muškarac ženi prilazi odostraga, a pokreti se izvode nježno i usporeno. Jednostavno, a tako ugodno!

Seks pod tušem

Za energičan početak dana možete isprobati klasičan seks pod tušem u stojećem položaju ili pak se lagano razbuditi u kadi ako ste više raspoloženi za nešto usporeno. Potrebno je možda malo više vremena, ali nakon toga ćete se zasigurno osjećati opušteno i spremno za novi dan.

Licem prema dolje

Ako te muči jutarnji zadah ili natečeni obrazi, ova je poza dobar izbor jer kod nje se partneri ne gledaju u oči, a ustvari je nešto između klasične misionarke i poze žlice. Kod ove poze žena leži na trbuhu u udobnom položaju s glavom na jastuku, a muškarac se penje na nju i penetrira u nju odostraga. Poza se izvodi u ležećem položaju pa je odličan izbor za usporeni jutarnji seks.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.