Cetinje: U februaru kontrolisano 85 bezbjednosno interesantnih osoba, oduzeta vozila i pištolj

0

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su na osnovu operativnih saznanja, u mjestu Vrela, na magistralnom putnom pravcu Cetinje – Budva, kontrolisali vozilo  „Peugeot 207” koje je vozio bezbjednosno interesantni A.P. (43) sa Cetinja, a tom prilikom je u vozilu pronađen pištolj marke “Steyr” kalibra 9 mm i 37 komada municije istog kalibra, saopšteno je iz Uprave policije.

Upoznat je nadležni državni tužilac koji je naložio vještačenje pištolja i municije, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela, dodaju oni.

Policija je na Cetinju, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji opštine Cetinje, u februaru kontrolisala 85 bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom sankcionisali dvoje.

Postupajući po akciji “Talas”, a na osnovu operativnih saznanja, cetinjska policija je privremeno oduzela tri automobila.

Osim toga cetinjska policija je na osnovu operativnih saznanja, rasvijetlila tešku krađu za koju je osumnjičen P.V. (56), a sumnja se da je ukrao 2.500 eura.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.