Carević nije zadovoljan mjerama: NKT nije dorastao rješavanju problema

Carević nije zadovoljan mjerama: NKT nije dorastao rješavanju problema

“Nijesam srećan sa tim i mislim da je to još jedna u nizu po meni odluka koje nijesu onako kako bi trebalo iz prostog razloga što je NKT pokazao još jednom da zaista nisu dorasli u rješavanju ovakvih problema. Mislim da je ovakva odluka potpuno pogrešna, neracionalna i da je to nešto što je neprihvatljivo. Onlajn je takođe jedna dodatna otežavajuća okolnost”, rekao je Carević za Novu M televiziju.

Carević je poručio da će opština pokušati da pomogne ugostiteljima onoliko koliko bude mogla.

“Ova opština je svim dešavanjima u proteklih 10 godina opterećena i drugim hipotekama i kovid joj najlakše padne, mogućnosti su jako male ekonomske ali, evo trudićemo se da u narednom periodu zajedno sa turističkom privredom ali svakako ta pomoc nije ni priblizno onoj pomoci koja bi zaista trebala”, zaključio je on.

Related posts

5 Comments

 1. Darko

  Ti znas sifercino jedna !!
  Ali kad vam zagusti ok su vam i ljekari i nase bolnice !!
  Govnaru , splacino

  10
  10
  Reply
 2. mocni rendzer

  Dobro mi ti znaš,ajde mici se u svaku čorbu oce da je mirodjija. Šerif grada al ima aspiracije ko da je premijer…tvoja proslava je rasirila vise virus no iko

  11
  7
  Reply
 3. Putin

  Sad ce njegov restoran, koji je izgradio na nasoj zemlji, jos bolje da radi ! Cuvena Ktimovica je na teritoriji opdtine Kotor !!!

  5
  8
  Reply
 4. Bot23

  Carević je zadnji koji treba da kritikuje NKT, jesu nesposobni i istina da rade protiv građana i države Crne Gore. Ali prvi je carević javno na televiziji iznio sumnju u tu bolest i izjavio da se ljudima plaća da leže u bolnicu. Dok u Budvi repom nije mrdnuo bez što šalje kamion vatrogasni jednom u deset dana da prska hlor po ulicama. Niti je obezbjedio pomoć bolesnim od Korone, niti je obezbjedio podršku ekonomski ugroženim od korone. Da ne pominje mi da višak uposlenih u opštine nije preraspodjelio na poslove zaštite stanovništva od korone. Zato je on posljednji koji bi da trebao da se javi na ovu temu. Ili ga boli što će mu dvije kafane sada biti zatvorene.

  4
  5
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *