Carević: Jelušić je poltron koji za DPS kupuje lične karte

Carević: Jelušić je poltron koji za DPS kupuje lične karte

Marko Bato Carević, koga je sa mjesta predsjednika Opštine smijenila odbornička većina predvođena DPS-om, kazao je da se vrši otimanje ličnih karata.

“Pitajte Jelušića (Predrag, lider DPS Budva), onog poltrona lopovskog kako se ponaša. Na šta vi ovdje ličite. Ovo ste pretvorili u kasarnu. Ovo je sramota, bezobrazluk, nepoštovanje naroda i ove države, zastiđe koje svako jutro ide u svijet, iz metropole turizma”, kazao je Carević koga je kordon privatnog obezbjeđenja zaustavio na ulazu.

On je i ovoga jutra insistirao da mu neko dostavi papir po kome se ljudima ne dozvoljava da uđu na radna mjesta u Opštinu.

“Mislite li da je ovo neka zadruga ili mjesna zajednica, ovo je Opština Budva. Znate li da ćete zbog oboga odgovarati.

Tada je Nikola Jovanović( DF) smijenjeni šef kabineta predsjednika Opština kazao privatnom obezbjedjenju da se skloni i pusti ih da uđu na radna mjesta.

“Ovo što vi radite je sprječavanhe službenog lica u vršenju skužbene radnje. Dozvolite da prođete. Morate da mi kažete da li zabranjen ulaz. Ne možete ćutanjem da se branite. Ako je zabranjeno, kažite ko je zabranio”, kazao je Jovanović koji nakon što mu privatno obezbjeđenje nije dozvolilo da uđe, pokušao da udje sa bočne strane, ali ga je kordon policije zaustavio.

“Da li je policija ovdje logistika ovima što su oteli vlast i tu da nas spriječi da udjemo u zgradu Opštine”, tražio je Jovanović da mu se odgovori.

(Vijesti)

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *