Canović: Nastavićemo još snažnije i bolje da razvijamo Plav 

0

Nosilac liste „ZAJEDNO pobjednički za Plav“ Nihad Canović istakao je da je u četvorogodišnjem mandatu urađeno dosta na planu sveukupnog razvoja Plava, ali da je potrebno nastaviti sve ono što je započeto i realizovati nove projekte značajne za modernizaciju i dalji ekonomski napredak i održivost lokalne zajednice.

„Radili smo tako da se u svakom dijelu Plava osjeti poboljšanje i da svaki građanin osjeti benefite razvoja. Znamo da može još bolje i da treba više, zato i želimo da nastavimo odande dokle smo stigli za ove četiri godine, spremni da damo svoj maksimalan doprinos još bržem razvoju i stvaranju što povoljnijeg životnog ambijenta za sve Plavljanke i Plavljane“, kazao je Canović.

On je podsjetio da je uprkos izazovnim društvenim, ekonomskim i političkim okolnostima, kojih je bilo u prethodnom periodu, u središtu rada lokalne samouprave bilo lokalno stanovništvo i da je akcenat stavljan na potrebe građana.

U prilog tome govore, kako je dodao, uspješno realizove brojne aktivnosti i to na poboljšanju putne infrastruktre, što je činjeno rekonstrukcijom i izgradnjom saobraćajnica, kao i komunalne infrastrukture, imajući u vidu radove na kvalitetnijoj rasvjeti, odgovarajućem odlaganju otpada, vodosnabdijevanju i navodnjavanju, ali i regulisanju drugih komunalnih problema na teritoriji opštine.

„Bolja povezanost Plava sa drugim opštinama, posebno onim sa kojima se graniči, ali prije svega centra grada sa okolnim naseljima i selima, bila je jedan od osnovnih ciljeva u tekućem mandatu. U tom dijelu potrebno je završiti ono što smo započeli, jer građani su se uvjerili u ispravnost rješenja do kojih smo dolazili i odlučnost da nastavimo da se suočavamo sa izazovima i predano radimo na otklanjanju prepreka i realizaciji ciljeva“, rekao je Canović.

Canović je zaključio da je koalicija koju predvodi svojim programom zacrtala mnoge zadatke i strateške ciljeve čije će sprovođenje dati dodatni impuls ispravnom i poštenom upravljanju Plavom i u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.