Ćalasan (DNP) o prijetnjama ministarki zdravlja: Od starta mandata izložena je brutalnim napadima i klevetama

2

Piše: Tamara Ćalasan, član DNP-a

Demokratska narodna partija najoštrije osuđuje prijetnje upućene ministarki zdravlja Jeleni Borovinić Bojović.

Nije prvi put da se ministarka nalazi na udaru onih koji očito ne mogu da se pomire sa činjenicom da se više ne nalaze na vlasti, i da je njihovo vrijeme prošlo. Već od starta njenog mandata izložena je brutalnim napadima i klevetama od strane političara iz redova DPS-a i njihovih satelita, poput SDP-a, i upravo njih treba smatrati najodgovornijima za prijetnje koje su danas upućene ministarki zdravlja.

Jer upravo oni svojim besprizornim i agresivnim ponašanjem pozivaju istomišljenike da prijete, uslovljavaju i blokiraju Crnu Goru. Očekujemo da policija konačno počne da radi svoj posao i u najkraćem roku pronađe počinioca ovog gnusnog djela.

Ovo je i poruka ministru policije da se sa ovakvim licima i politikom koju zastupa DPS ne može postupati blago, jer da se reagovalo na vrijeme sigurno danas sledbenici ove pogubne politike ne bi imali smjelosti da na ovaj način ugrožavaju bezbijednost ministarke Bojović.

2 Comments
  1. tdf komentariše

    Kratka, precizna , uvijek tacna . To je Tamara Calsan.

  2. Q komentariše

    Ministarki bojović prijeti smrdijanska bia, to budali jasno no genocidašima i cetnikklerofasisticama se pricinjaju ustase
    Ustasa muslija vas kara dalabe genocidaske

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.