Bulatović (SNP): Glavni grad oduzeo kombi vozila koja su prevozila građane do Kuča, Buronja i Pričelja!

0

Kandidat za odbornika na izbornoj listi „SNP – Temeljno za Podgoricu – mr Nebojša Vuksanović“ Budislav Bulatović postavio je pitanje upravi Glavnog grada Podgorica zašto nema autobuskog prevoza za Kuče.

 

– Naime, od 1. avgusta ove godine nema prevoza na ovom području jer je prevoznik „Bulatović“ tražio od uprave Glavnog grada da donira sredstva za gorivo iz razloga što je linija nerentabilna. Kako smo dobili informaciju od prevoznika, radi se o pet polazaka dnevno, autobuska karta iznosi 90 centi, a pretplatna 25 centi za đake, studente i penzionere. Umjesto da pomogne prevozniku da prevaziđe ovu tešku situaciju, Glavni grad mu je dodatno oduzeo kombi koji je u vlasništvu Glavnog grada, a koji je mu je bio dat na korišćenje – kazao je Bulatović.

Bulatović podsjeća da si iz istih razloga oduzeta i kombi vozila za prevoz putnika na liniji Podgorica – Buronje i Podgorica – Pričelje.

– Kao odbornički kandidat za izbore u Glavnom gradu, od još uvijek aktuelne lokalne samouprave tražim da riješi ova pitanja u što kraćem roku i omogući ljudima sa pomenutih područja siguran i redovan prevoz – kazao je Bulatović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.