Bulatović (DF): Nećemo da budemo dekor, dok narod protestuje

0

“Napuštanje odbornika opozicije Skupštine Glavnog Grada u jeku afere “Koverat” ima posebnu težinu u aktuelnom političkom trenutku jer je Podgorica epicentar poslednje afere u kojoj je bivši gradonačelnik Stijepović glavni akter, ocijenio je Vladimir Bulatović, odbornik DF-a.

“U trenutku kada je vršio funkciju gradonačelnika isti je vršio konverziju 100.000 dolara čije porijeklo ne znamo, od kojih je 47.500 završilo u partijsku kasu a nepoznanica je gdje je završila razlika od 50.000 odnosno da li mu je ostala u dubokom džepu sakoa. Za nas iz DF-a je neprihvatljivo da budemo statisti u Skupštini Glavnog grada i da simuliramo postojanje političkog sistema u trenutku kada na ulicama Podgorice više od 10.000 građana protestvuje protiv sistema ogrezlog u organizovanom kriminalu u korupciji, navodi on.

Naši mandati su izraz slobodne volje građana, potpuno čisti i nesporni, dok mandati odbornika vlasti počivaju na zloupotrebama, mahinacijama, ucjenama, i naravno kovertama iz raznih izvora.

“Kao pravi predstavnici građana mi ćemo biti sa njima na demokratskim i građanskim protestima na kojima se traži smjena vlasti i zajedno ćemo istrajati u borbi za konačnu demokratizaciju Crne Gore, rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.