Budva: Prijavio da ga je na pješačkom jedno lice udarilo laktom u grudi; ODT Kotor: Nema elemenata za gonjenje po službenoj dužnosti

0

U toku je izuzimanje materijala video nadzora sa dva objekta koja se nalaze u neposrednoj blizini lica mjesta, navode iz Uprave policije.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva postupili su, kako navode iz Uprave policije, po prijavi koju je podnijelo jedno lice 9. jula oko 10:00 časova.

Navode da je jedno lice prijavilo da ga je Lj.F. iz Budve fizički napao na pješačkoj stazi u Budvi na način što mu je zadao udarac laktom u predjelu grudi.

 

Dodaju da podnosilac prijave nije zadobio tjelesne povrede.

„Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama Lj.F. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navode iz Uprave policije.

Lj.F. je, dodaju, pozvan da pristupi u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva što će učiniti danas.

„Takođe, u toku je izuzimanje materijala video nadzora sa dva objekta koja se nalaze u neposrednoj blizini lica mjesta. Postupanje po ovom predmetu je u toku“, zaključuju iz Uprave policije.

(portalanalitika)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.