Budva: Dvojica vozača zbog alkohola poslata u Spuž

0

Budvanska policija je u prethodnih 12 časova. u okviru akcije „Alkohol“, koja je sprovedena na području grada, uhapsila dvije osobe zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Priveden je i jedan vozač koji je izazvao udes.

Oni su, kako je rečeno, uz prekršajne prijave privedeni jutros u Sud za prekršaje, gdje su im izrečene zatvorske i novčane kazne.

Predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović izrekao je zatvorsku kaznu od 15 dana Nikšićaninu B.V. (58) nastanjenom u Budvi, jer je vozio sa 2,54 promila alkohola u krvi. Njega je, kako je rečeno, budvanska policija uhapsila jutros, četiri i po sata iza ponoći, u ulici Filipa Kovačevića, jer je vozio pod dejstvom alkohola.

Policija je sinoć, oko 22.30 časova, uhapsila i Kolašinca M.P. (50), jer je na Jadranskom putu vozio sa dva promila alkohola u krvi. Sudija Đukanović je u odvojenom postupku Kolašinca osudio kaznom zatvora od 16 dana.

Budvanska policija privela je juče uz prekršajnu prijavu i S.R. (20) iz Berana nastanjenog u Budvi, jer je juče oko 18 časova izazvao saobraćajnu nezgodu. Sudija Đukanović odredio mu je jedinstvenu novčanu kaznu od 22 eura.

(Vijesti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.