Bruka tužilaštva: Dva puta pustili osumnjičenog za dvostruko ubistvo u Podgorici!

0

Nadležni tužioci u Podgorici i Baru, u poslednjih godinu dana, dva puta su puštali na slobodu Marka Jovanovića (34), koji se sada tereti da je ubio Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića. On je u maju prošle godine, poslije filmske potjere po Podgorici uhapšen i kod njega je pronađena dva pištolja – „mag­num 357” ko­ji je u do­bo­šu imao šest me­ta­ka i start­ni pi­štolj „ekol spe­ci­jal 99” ka­li­bra 9 mm sa 4 met­ka u okvi­ru. U februaru ove godine, Jovanović je uhapšen u Baru, zajedno sa još nekoliko bezbjednosno interesantnih lica, a kod njih je pronađen novac za koji se sumnja da potiče iz krivičnih djela, kao i blindirani automobili. Ni ovo tužilaštvu nije bilo dovoljno da zatraži pritvor za Jovanovića, već je pušten na slobodu. Javnost nije upoznata šta se desilo sa ova dva predmeta, kao i da li je Jovanović procesuran, sa obzirom da se nalazio na slobodi sve ovo vrijeme.
Takođe, nadležni i dalje ćute kako je moguće da je Jovanović dva puta pušten na slobodu iako je počinio dva krivična djela, a riječ je o bezbjednosno interesantnoj osobi.
Jovanović je, inače pripadnik klana pokojnog Luke Đurovića, a u poslednje vrijeme je radio kao obezbjeđenje Alanu Kožaru.
Podgorička policija je uhapsila prije dva dana, dvije osobe za koje se sumnja da su povezane sa ubistvom Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića, u centru Podgorice. Privedeni su Janko i Predrag Vukadinović iz Podgorice, kojima je opdređen pritvor. Janko Vukadinović je svojevremeno optužen da je bacio bombu ispred vrata Miloša Radulovića, tadašnjeg načelnika policije u Baru, a iz zatvora je nedavno izašao.
Osim braće Vukadinović, policija je uhapsila Dragoljuba Ćetkovića i Kristinu Brnović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.