Bruka i sramota DAN-a: Podlistak Druge familije ne smije da osudi skandaloznu odluku režima u Podgorici da odbiju pomoć Srbije! (FOTO)

1

Prelistavanjem dnevne štampe u Crnoj Gori, nakon skandalozne izjave Milutina Simovića, potpredsjednika Vlade da odbije pomoć Srbije u vidu pet respiratora, jasno možete vidjeti kako vlast u Podgorici kontroliše sve medije.

Ni jedan štampani medij, ovu skandaloznu vijest, zbog koje ispaštaju građani, nije stavio kao udarnu vijest. Ni jedan medij se čak ni kritički nije osvrnuo na ovu samovolju režima u Podgorici.

Ni nekada opozicioni list DAN, koji je sada postao podlostak Druge familije i dijela režima, ne smije da kritikuje Simovića i DPS. Ne zna se jel veća bruka vlasti što je odbila pomoć za svoj narod ili je veća bruka nekadašnje opozicione novine koja se sada preko reklama finansira od tajkuna DPS-a.

Zamislite opozicioni medij koji ne smije da kritikuje ovu sramnu odluku vlasti u Podgorici. Ono što je svaki slobodomisleći građanin kritikovao, DAN ne smije. Da li je u pitanju oprost dugova, poreza ili nešto treće, uskoro ćemo saznati.

Tako je DAN stao rame uz rame sa Pobjedom i Dnevnim novinama, jer su sva tri medija jednako izvijestila o skandalu režima u Podgorici.

Slika govori više od hiljadu riječi: Dogovor premijera i DAN-a

Novina koja je nastala novcem građana Srbije danas ne smije da osudi antisrpsku politiku vlasti u Podgorici. Istih onih vlasti u čijem je mandatu ubijen Duško Jovanovič, vlasnik i urednik DAN-a.

Danas je, posle još jednog posrnuća ovog medija, koji polako ide u zaborav, jasno da on služi da se prevari opoziciona javnost, koja ih je na njihovu žalost pročitala, o čemu govori i tiraž koji je skoro u rangu Pobjede.

U prilogu objavljujemo naslovnu stranicu DAN-a da se javnost uvjeri kako ne smiju da kritikuju vlast i da o građanima jednako vide računa kao i DPS.  Ni kritičkog slova protiv režima u Podgorici. A koga još briga za narod, najmanje DPS i DAN!

1 Comment
 1. Kafanski filozof komentariše

  To sam vec juce primetio , neobjavljivanjem kriticnih kommentara o toj temi.
  Na svu srecu imate na exploreru Button koji ukljucite i ne dobijate vise njihov ugled politike.
  Dosta je pranja mozga!
  Meni nikad vise !!!

  4
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.