Broni: Navikao sam na pritisak

0

Broni Džejms, sin Lebrona Džejmsa, predstavljen je u Los Anđeles Lejkersima i govorio je o predstojećoj sezoni u kojoj će igrati zajedno sa ocem.

Lejkersi su draftovali Bronija u drugoj rundi drafta. Poznato je od ranije da je velika želja dugogodišnje zvezde Lejkersa Lebrona Džejmsa da bar jednu sezonu odigra sa sinom i ta želja će mu se ispuniti. Naravno, to mladog Bronija stavlja pod ogroman pritisak i jasno mu je da će čitav boravak u NBA biti pod ogromnom lupom javnosti.

Sigurno će biti velika količina pritiska. Već sam imao priliku da vidim na društvenim mrežama kako možda i ne zaslužujem priliku. Ali ja se sa tim suočavam čitavog života, tako da ovo nije ništa drugačije. Izboriću se sa tim – rekao je Broni.

Nije to jedini potez Lejkersa koji je izazvao kontroverze u ovom periodu između dvije sezone. Za novog trenera doveli su Džej Džej Redika, čovjeka koji sa baš Lebronom Džejmsom vodi podkast. On sam smatra da Broni ima potencijal da postane odličan NBA igrač.

Ima mnogo toga lijepog u igri. Atleticizam, igra u odbrani, šut, dodavanje. Kako gradimo program razvoja igrača holistički on će imati odličnu priliku da postane vrhunski NBA igrač.

Broni Džejms je na koledžu imao prosjek od 4.8 poena i 2.1 asistencije po meču. Imao je u toku sezone srčane probleme.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.