Brnabić opoziciji: Neću dati ostavku, ne pristajem na ultimatume i ucjene

1

Premijerka Srbije Ana Brnabić nije ni danas žželjela da komentarišše presudu Haškog tribunala Radovanu Karadžiću, uz poruku da, umjesto toga, svi zajedno treba da se fokusiramo na budućnost.

“Srbija je fokusirana na budućnost. Mi ćemo raditi sve što je u našoj moći da dalje razvijamo regionalnu saradnju i stabilnost i da se ne osvrćemo na prošlost”, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara u Kragujevcu da prokomentariše presudu Karadžiću.

Dodala je da ne želi da komentariše ni ostale presude Haškog tribunala i ponovila da svi zajedno treba da se fokusiramo na budućnost.

Ona se osvrnula i na zahtjeve opozicije za ostavkama.

“Neću dati ostavku, niti pristajem na ultimatume i ucjene – tako je danas premijerka Ana Brnabić odgovorila na pitanje novinara kako vidi zahtjev SzS držžavnom vrhu da podnese ostavke.

– Ne moraju da čekaju do 13. aprila, moj odgovor je da neću dati ostavku – rekla je Brnabić i istakla da je “ultimatum ljudi okupljeni oko SzS, da zajedno sa predsjednikom Republike i predsjednicom Narodne skupštine podnese ostavku do 13. aprila – ultimatum nasilnika”.

1 Comment
  1. Ilija komentariše

    Takvo govno nije trebalo da se primi u drzavnu uprava pa cak ni da cisti ulice. Lizbijanke koje su izgubile moralnu obavezu ne mogu sluziti narodu jer su one sranme i ne mogu da to rade.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.