Brnabić danas predstavlja rezultate rada Vlade

0

Premijerka Ana Brnabić i članovi Vlade Srbije predstaviće danas rezultate rada u protekle dvije godine i prioritete za naredni period.

Premijerka Brnabić rekla je u subotu, kada se navršilo dvije godine mandata, da je u Srbiju u prošloj godini ušlo tri i po milijarde evra direktnih stranih investicija, kao i da je od 2012. godine otvoreno 700.000 radnih mjesta.

Ona je u Somboru istakla da je tokom dvije godine imala najveću čast da radi za svoju državu Srbiju i svoj narod.

– Dala sam sve od sebe i nastaviću da dajem sve od sebe – istakla je premijerka i navela da je na toj poziciji, prije svega, zahvaljujući bezgraničnom i ogromnom povjerenju koje joj je pružio predsjednik Aleksandar Vučić.

Ona je nedavno rekla i da je prilično zadovoljna onim što je vlada na čijem je čelu postigla za dvije godine mandata, a posebno rezultatima u oblasti digitalizacije.

– Pokrenuli smo neke stvari. Posebno sam zadovoljna gdje smo sitgli u oblasti digitalizacije koju sam postavila kao prioritet vlade. Danas je Srbija jedna od rijetkih zemalja u kojoj je digitalizacija sveprisutna – rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je istakla da je najveća prednost Srbije nad svim zemljama u regionu, ali i šire, jak tim između predsjednika Republike i premijerke i njenog kabineta.

– Postoji ista vizija kuda Srbija treba da ide i na tome zajedno radimo – rekla je Brnabić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.