Braun novi plej Zvezde

Braun novi plej Zvezde

Pojačanje koje se na Malom Kalemegdanu čekalo cijelo ljeto konačno je stiglo – novi plejmejker Crvene zvezde je Lorenco Braun!

Crvena zvezda od ranih jutarnjih časova na društvenim mrežama najavljuje novu „ciglu“ na zidu koji je postao simbol poslovanja jadranskog šampiona na ljetnjoj transfer pijaci, a poslednja montaža pokazuje avion koji leti iz Toronta u Beograd, da bi na kraju cigla dobila inicijale “LB” koji jasno ukazuju na to da je Lorenco Braun novi igrač crveno-belih. Ubrzo je stigla i zvanična potvrda!

Kako se navodi na zvaničnom klupskom sajtu, Lorenco Braun je bio prva želja crveno-belih ovog ljeta, a pregovori su uspješno okončani potpisivanjem jednogodišnjeg ugovora.

Lorenco Braun je visok 196 centimetara i osnovna pozicija u timu mu je organizator igre. NBA karijeru počeo je u dresu Filadelfije 2013. godine, a tokom profesionalne karijere nastupao je i za Minesotu, Finiks, kao i za njihove ekipe u Razvojnoj ligi. Tokom 2016. po prvi put se, poput velikog broja amerikih igrača, otisnuo u Kinu i nastupao za ekipu Žeiđang Golden Buls, a najzapaženiju rolu u NBA ostvario je u Toronto Reptorsima, aktuelnom šampionu NBA lige za koji je nastupao i u protekloj sezoni, pre nego što se ponovo otisnuo u Kinu u januaru ove godine i potpisao ugovor sa Gvanžu Lajonsima.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *