Bratislavu Dikiću vraćena dokumenta: Stigao u Srbiju

1

Bivši general srpske Žandarmerije Bratislav Dikić večeras je napustio Crnu Goru nakon što su mu vraćena lična dokumenta potvrdio je za Pobjedu advokat Dušan Jovović.

Ambsador Srbije Vladimir Božović potvrdio da je Dikić stigao u Srbiju i izrazio zadovoljstvo što se to desilo na današnji Dan državnosti.

“Viši sud je usvojio zahtjev odbrane da se Dikiću vrati pasoš i lična karta koji su mu bili neophodni za odlazak u Srbiju”, pojasnio je advokat Jovović.

Podsjećamo, nakon što je Apelacioni sud Dikiću ukinuo pritvor on je po nalogu istog suda napustio Upravu za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) i nakon razgovora sa inspektorom za strance sproveden u Prihvatilište za strance.

Umjesto da odmah po ukidanju pritvora napusti Crnu Goru i krene prema Nišu gdje stanuje, Dikić je sproveden u Prihvatilište za strance jer kod sebe nije imao pasoš i lična dokumenta koja se nalaze u Višem sudu.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Generale svako dobro. Da Vas služi zdravlje, i da nam valjate. Neđu komentari sati ovo, jer nije završeno. A za Kosovo, alal ti vjera!

    14
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.