Branka Milić za Borbu: Zdravlje mi je ugroženo, a sudija Mugoša i njena ustaška bratija mi ne dozvoljavaju da se liječim!

0

Optužena Branka Milić, koja se već deset mjeseci nalazi u zgradi Ambasade Srbije u Podgorici tvrdi da Viši sud i sudija Suzana Mugoša ciljano i podmuklo odugovlače dostavljanje optužnice za “državni udar”.

“Kao što su sve do sada radili, podmuklo, tako će i presudu braniocima dostaviti pred sam sudijski raspust kako bi patologija koju na meni i Bratislavu Dikiću upražnjavaju što duže trajala. Samo jedan duboko poremećen um može da radi ovo sto sudija Suzana Mugoša i njena ustaška bratija rade nama. Dana 23.11.2018. godine ciljano je izvela ono ponižavanje u sudu i prekinula je moje liječenje. Mjesecima trpim bolove u predjelu jetre i žuči a poslednjih dana imam jaku upalu desni bez mogućnosti da odem kod ljekara, a da me ne uhapse crnogorski kerberi koji 24 sata dežuraju ispred Ambasade Srbije. Zločin je to što rade samnom i Dikićem i to iz čiste obijesti”, kazala je Milić u izjavi za Borbu.

Ona se od 23. novembra prošle godine nalazi u ambasadi Srbije u Podgorici. Prvostepenom presudim Višeg suda u Podgorici osuđena je na tri godine zatvora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.