Branka Milić za Borbu: Počela sam štrajk glađu, režim se iživljava nad nevinom ženom!

0

Optužena za navodni “državni udar” Branka Milić započela je štrajk glađu u Ambasadi Srbije u Podgorici, saznaje Borba.

Ona će štrajkovati glađu do ukidanja pritvora, a o tome su obaviješteni ministri inostranih poslova Srbije i Crne Gore Ivica Dačić i Srđan Darmanović.

“Tačno je, počela sam štrajk glađu i odlučna sam da idem do kraja. Stigao mi je iz Srbije dokument od BIA, MUP-a i Tužilaštva za organizovani kriminal koji me amnestira od svih lažnih optužbi crnogorskog pravosuđa. Sve to je potvrdila i crnogorska ANB, a ja sam i dalje u svojevrsnom pritvoru. I to jedina po krivično pravnom osnovu koji mi se stavlja na teret. Zbog dega mi se onda sudi, zbog čega mi se određuje oritvor, zbog čega jedina ja nemam pravo i mogućnost da dođem do ljekara. Ovo je dno dna šta radi Crna Gora prema jednoj ženi, kazala je Milić u izjavi za Borbu.

Kaže da je o svemu obavijestila ministarstva inostranih poslova Srbije i Crne Gore, kao i predsjednika Ustavnog suda Crne Gore “jer im režim odredjuje kako ce da odluče pi mojoj žalbi pa odluku još nijesu donijeli”.

“Idem do kraja dok mi ne ukinu pritvor,ja sam nevina osoba i ne vidim po kom osnovu samo Bratislav Dikić i ja treba da smo u pritvoru plus pod 24-časovnom policijskom kontrolom. Sramota, neka se stidi crnogorsko pravosudje i MUP”, kaže Milić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.