Branka Milić za Borbu: Neka se svima vrati jednako kako su se na meni iživljavali!

1

Neka se stide svi oni novinari i portali koji govore i pišu o mom bjekstvu iz suda i od sudjenja, neka se stide svi koji kao ne znaju da se ja nalazim u Ambasadi Srbije iz razloga tridesetmjesečne torture, političkog, pravnog, procesnog, psihičkog i fizičkog progona, šikane i diskriminacije, poručila je Branka Milić u izjavi za Borbu.

Podsjeća da je jedina koja je naga skidana i ponižavana u prostoriji suda, i kao jedina koja nema pravo i mogućnost da se liječi od posledica zločina koji crnogorsko pravosudje i režim na njoj upražnjavaju.

“U prilog Vam šaljem moje stanje “zdravlja” sa čime su se sprdali u Višem sudu. Neka se svima vrati jednako onako kako su se na meni, kao apsolutno nevinoj, iživljavali”, rekla je Milić.

1 Comment
  1. Vasilije komentariše

    Gospodo Milic!Kakvo je pravosudje u CG to svi znamo!Ono ne zaslužuje ni naziv u dijelu “pravo” a ostatak treba da ostane. Taj vještak Soc zajedno sa vještakinja Gospodskom Petrović iz Beograda su zastidje sudstva u CG. Jedini ispravni vještak u CG je gospođa Radojevic. Približava se kraj vašim mukama. Ako prije presude ne bude uvedeno vanrednoj stanje vičete nažalost osudjeni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.