Branislav Lečić optužen od strane glumice za silovanje

1

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je srbijanskom Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, prenijela je Nova.rs.

Štajnfeld je prije nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala prije nekoliko mjeseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gdje trenutno i živi, navodi Nova.rs.

Tokom istrage su, kako je saopšteno, prikupljene materijalne činjenice koje ukazuju na osnov sumnje da su B.Š. i S.G. pričinili materijalnu štetu toj kompaniji u iznosu od 442.949 evra.

“Ova lica se terete za pričinjenu štetu od 177.820 evra, dok je za preostali iznos nastale štete u iznosu od 265.128 evra po ocjeni nadležnog tužioca nastupila zastara gonjenja”.

“Sumnja se da su B.Š. kao izvršni direktor Lovćen Auto AD Podgorica i S.G. vlasnik preduzeća koje je pružalo računovodstvene usluge ovom preduzeću zloupotrebom kartice za bezgotovinsko plaćanje pričinili su štetu firme Lovćen Auto AD Podgorica u iznosu od 5.724 evra”, dodaju iz policije.

Iz UP je saopšteno da su osumnjičeni su “vršili neosnovano uvećanje faktura”, plaćajući računovodstvene usluge SG company te tako pričinili štetu u iznosu od 68.635 evra firme Lovćen Auto AD Podgorica.

“Pored navedenog protipravno su prisvojili novac kojim je zaduživana blagajna po raznim osnovama, a koji je pravdan falsfiikovanim putnim nalozima, fiktivnim računima i drugim računima. Sumnja se da su tako pričinili štetu firmi Lovćen Auto AD Podgoricau iznosu od 71.423 evra.”

Osumnjičeni B.Š. i S.G. su, dodaju iz policije, bez pravnog osnova razduživali obaveze preduzeća „Nivel” d.o.o, sklapali i umanjivali ih izjavama o kompenzaciji koje se odnose na dug Lovćen Auto AD “koji nikad nije postojao čime su protivpravno prisvojili 10.334 evra.”

“Takođe, umanjivan je i stvarni dug pravnog lica „AS Kramar Montenegro” na osnovu fiktivne dokumentacije, čime je pričinjena materijalna štetu firmi Lovćen Auto AD Podgortica u iznosu od 21.702 evra”, zaključuju iz policije.

1 Comment
  1. srđan komentariše

    Sad se sjetila ! Koliko je ta dezorjentisanost trajala Bože mili. Toliko godina je prošlo a ona tek sad saznaje da joj je neko, mimo njene volje, nešto uradio a da njena kalkulacija u vezi sa time nije ostvarena. “Ćud je ženska smiješna rabota…”! Njegoš !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.