Brajović: Preporučuju nas realizovana obećanja uoči prethodnih parlamentarnih izbora

1

Socijaldemokrate spremno dočekuju predstojeće parlamentarne i lokalne izbore, kazao je predsjednik te partije Ivan Brajović.

“Zdravstveni sistem je na izvanredan način odgovorio epidemiji novog koronavirusa. SD u Mojkovcu bilježi značajan priliv novih članova i očekuje odličan izborni rezultat, poručio je Brajović na II izbornoh konvenciji u Mojkovcu.

Na konvenciji su izabrani delegati i kandidati za članove GO na II Kongresu partije.

“Nas u cijeloj Crnoj Gori, u svakoj sredini, preporučuju realizovana obećanja uoči prethodnih parlamentarnih izbora, djela i ljudi koji su za ove četiri godine pokazali da im se može vjerovati na riječ. Zato u predizbornu trku ulazimo bez bojazni za rezultat koji će biti značajno bolji u odnosu na prethodne parlamentarne izbore”, kazao je Brajović.

Osvrćući se na aktuelnu situaciju u zemlji, on je naglasio da je zdravstveni sistem Crne Gore na izvanredan način odgovorio epidemiji novog koronavirusa, te da je zbog toga Crna Gora posljednja država u Evropi u kojoj je zabilježen prvi slučaj virusa i prva corona-free evropska država.

“To su rezultati koje nam priznaju svi naši partneri širom svijeta, to su rezultati koji služe na ponos Crnoj Gori, našem zdravstvenom sistemu, kao i Socijaldemokratama koji rukovode resorom zdravstva”, zaključuje lider SD-a.

1 Comment
  1. Крими рад komentariše

    Mrš poltrolčino gadna

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.