Brajović: Neki bi ukinuli Crnu Goru da dođu na vlast

4

U Crnoj Gori ima onih koji bi, kad bi im se nekako desilo da dođu na vlast, relativizovali priču o državi, saopšteno je iz SD-a koji je održao II izbornu konvenciju Socijaldemokrata Cetinja.

“Obraćajući se prisutnima, predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović je rekao da danas za Socijaldemokrate svako zna, te da je partija uspjela da sačuva osnovne postulate socijaldemokratije i da ce nastaviti da radi na kvalitetu socijalne drzave i pravilnijoj raspodjeli stvorenoga”, navodi se u saopštenju.

“Cetinje je čuvalo onu iskru crnogorstva u ovoj našoj zemlji i iz njega je, najzad, zasijala luča 21. maja 2006. godine koja i dan danas obasjava našu Crnu Goru”, rekao je Brajović.

Kako dodaju, “on je kazao da se svi nadamo i očekujemo neko mirnije vrijeme, kad ko god da pobijedi na izborima, nećemo brinuti mnogo o tome da li će vlast voditi računa o interesima Crne Gore”.

“Mi smo, nažalost, vrlo specifični. Ovdje ima onih koji bi, kad bi im se nekako desilo da dođu na vlast, relativizovali priču o državi, oni bi ukinuli ovu državu”, zaključio je Brajović, kaže se u saopštenju.

4 Comments
 1. padavlada komentariše

  Ne bojis se ti za Crnu Goru! Ali, najlakse se skriti iza Crne Gore. Sram da vas bude do cega ste je doveliCrna Gora jeste ugrozena, ali od vas koji ste pomuzli sve sto ste mogli, ostala vam je jos crkvena imovina i da zokruzite pricu.

  1. Marinko komentariše

   U potpunosti se slazem , ali najveca tuga je kad ovakve moralne nule su u situaciji da oni o necemu odlucuju ..

 2. milan komentariše

  NECE BITI BRAJOVICU. SVE DASTE U PRAVU 100% U VEZI LITIJA A NISTE, ZASTO SE CUDITE OVOME NARODU DA REAGUJE SVAKO NA SVOJ NACIN . NARODU A U TOME SE I VI SLAZETE
  JE DOSTA SVEGA .POSLE 1000 RAZNIH AFERA OD MNOGIH POJEDINACA DO MILA LOPOVLUKA I SVEGA OSTALOG DA NE PONAVLJAM. NAROD IMA PRAVO DA REAGUJE I KROZ LIGIJE A I OVAKO JER MU JE DOSTA SVEGA . PA SE NE CUDITE I NE OBJASNJAVAJTE.

 3. Lilihip komentariše

  Ovo govedo glavato,kvarno,ni stopala mu ne vire iz milove guzice,jedan od najvecih zlotvora C.G.suvereni crnigorac lopov i nitra roba

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.