Božija pravda obilježila jučerašnji dan: Na isti dan kad je DPS krenuo na Crkvu, godinu kasnije, dobili smo novu Vladu, bez DPS-a!

8

piše: Dražen Živković, urednik portala Borba

Na jučerašnji dan 05. decembra 2019. Vlada Duška Markovića je Skupštini predala Predlog sramnog zakona o slobodi vjeroispovijesti. Godinu dana kasnije, 05. decembra 2020, na isti dan, izabrana je nova Vlada Crne Gore, u kojoj DPS-a neće biti po prvi put u poslednje tri decenije.

Za 365 dana, sve se okrenulo za 365 stepeni. Bog je hrio da baš na isti dan kada je u Skupštinu stigao anti-zakon, DPS konačno ode u opoziciju.

Na isti dan, u samo godinu dana, zaokružilo se sve. Blagoslovom Majke Božije i Mitropolita, koji na žalost nije dočekao jučerašnji istorijski dan. Oni koji su udarili na Crkvu, udarili su u narodni zid. I otišli u prošlost.

I šta ćemo sada drugo-nego uz istoga Boga – dalje… I samo dalje. Jer, pravda čeka sa bude zadovoljena.

8 Comments
 1. Ubljanin komentariše

  Slijepim, mrznjom zadojenim bivsim Srbima,koji upinju i upiru da sto jace dokazu da nijesu od kojih su- mozda ni ovo nije dovoljan znak. Pametnome dosta odavno. Hvala Đedu za pobjedu!

  25
 2. Rade komentariše

  Da li je ovo znak da se i Dražen “opasuljio” i da će konačno prestati da napada novu Vladu?

  16
  3
 3. Niksic komentariše

  STARA IZREKA KAZE ” BOGA IMA DA JE OVOLICKI ” NEKO OD GORE POSMATRA SVE I UJEDINJENJI ZAJEDNO MOZEMO POBIJEDIT SVAKU POSAST .. ODLICNO PODSJECANJE .

  15
 4. anonimni komentariše

  Bravo Dražene. Konačno jedan tekst gdje nikoga ne blatiš sem DPS-a.

  15
 5. Dekson komentariše

  Tako je.

 6. Ivi komentariše

  Na crkvu su krenuli ovi zapadni službena i što su napravili ovu vladu. A DRPS je slušao kao Kriva kapa. I treba da se šeguljaju svama kao sa ovcama. Božja pomisao, bili dužni 2 miliona, pa popica Gojko doveo Zdravka i sa njim švercerski episkop. Pa povukli sad 2 meleona, odjednom, duga. Tugoooo, maloumna.

  1
  7
 7. bajo. komentariše

  Božja pravda je crkavanje irina, sotonjare i druge cetnikklerofasisticke bagre

 8. Ivi komentariše

  Sjutra ne može niko na moleban, niko od gradjana. Eto šupčine malo otrežnjenja, a ljudi bi otišli i te kako. ZABRANA NA POBJEDU!

  1
  6
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.