Bošnjak: Kerberi DPS-a da prestanu sa progonom Strada Turovića!

0

Odbor Glavnog grada Pokreta za promjene oštro osuđuje progon i maltretiranje koje već duže vrijeme policija vrši nad našim članom Stradom Turovićem i njegovom porodicom, zbog slobodno iznesenih stavova na svom fejsbuk profilu.

“Svako malo Veljovićevi kerberi, po zadatku kucaju na vrata Turovića, jer im ne odgovara istina koju on iznosi o njihovom vođi na svom fejsbuk profilu. E pa mora im biti jasno, da nas je mnogo više koji nijesmo zaslijepljeni likom i djelom Mila Đukanovića, već vidimo i šta je i ko je i šta radi. Ma koliko se trudili, ovaj talas slobode i oslobađanje naroda ne mogu zaustaviti.

Džabe vam zastrašivanje i pokušaj onemogućavanja Strada Turovića da bude na predsjedničkom mjestu u Biračkom odboru, on će uredno biti tamo 30. avgusta da onemogući vaše malverzacije i da objavi pobjedu demokratskih snaga. A vi koji mu kucate na vrata i hapsite ga, bilo bi pametnije da stanete uz svoj narod nego što izvršavate sulude naredbe unezvjerenog vođe, koji sluti svoj kraj.

Privodite ove žbirove što u ime DPS-a kupuju lične karte i pritiskaju narod, a ne ljude koji misle svojom glavom i imaju jasan stav i ne libe se da ga kažu, kazala je Branka Bošnjak, funkcioner PzP-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.