Bošković o izmišljenim protivnicima: Preživjeli smo više vrsta specijalnih ratova

1

Ono što je Crna Gora pretrpjela od 2014. godine na ovamo je jedinstven primjer u svijetu, saopštio je ministar odbrane Crne Gore, Predrag Bošković.

On je kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane održao uvodno predavanje na početku ljetnjeg semestra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na temu “Bezbjednost kao ekonomski resurs – sigurnost i stabilnost značajni za strane investicije”.

“Preživjeli smo više vrsta specijalnih ratova koji su se vodili protiv nas, a sada se ponavlja isti scenario iz 2016. i 2017. godine, sa mnogo perfidnijom namjerom. Mi smo sada, kada su sajber kapaciteti u pitanju, u saradnji sa Sjedinjenim Državama značajno podigli znanje i resurse na viši nivo”, rekao je Bošković i poručio da svi moramo biti posebno oprezni, jer živimo u vremenu kada su dezinformacije svakodnevica.

Iz Ministarstva odbrane su kazali da je Bošković studentima poželio uspješan rad, približio važnost članstva u Sjevernoatlantskom savezu i na konkretnim primjerima govorio o prednostima.

1 Comment
  1. Kilibarda komentariše

    E ljudi moji, ko je nama funcioner. Ovaj nesrecni Boskovic? Kome on prica, sta je on prezivio? Nesreca jedna! Proklet je on i djelu ruku njegovih, jer na Boga podize glas!!! Veleizdajnik Crne Gore! Sramno nato janjicar! Bijeda ljudska!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.