Borovinić Bojović: Brojne probleme ćemo početi da rješavamo od prvog dana nakon pobjede 23. oktobra!

2
Predstavnici koalicije ,,Za budućnost Podgorice“ razgovarali su sa stanovnicima Bloka V i VI i tom prilikom je saopšteno da će koalicija ZBPG pobijediti 23. oktobra i preuzeti ključeve Glavnog grada.
Kandidatkinja za gradonačelnicu, Jelena Borovinić Bojović, kazala je da živi u Bloku V i da je to njen omiljeni dio grada.
,,Nema nikakve dileme da mi 23. oktobra uzimamo ključeve grada i da će građani biti ti koji će da odluče i da ćemo 23.oktobra svi zajedno da pobijedimo“, poručila je ona i dodala:
„Čeka nas veliki posao i dosta problema koje ćemo već od prvog dana krenuti zajednički da rješavamo. U Bloku V su naročito prisutni veliki problemi, ali među prvima treba sanirati problem nedostatka parkinga. Dakle, posvetićemo se tome da Blok V ima evropski riješen saobraćaj, sa parking mjestima koja ne opterećuju prilikom odlaska na posao, odlaska djece u školu, vrtiće, prilikom vraćanja svojim domovima“, kazala je Borovinić Bojović.
On je istakla I važnost parkova, ali i da ona neće dozvoliti da se zloupotrebljavaju službena vozila sa ciljem jeftine promocije na dan otvaranja parkova, kao što to radi vlast na čelu sa DPS-om.
„Došlo je novo vrijeme za budućnost Podgorice, da zajedno živimo, radimo i zarađujemo. Želimo da ostanemo da živimo u svom gradu i zaboravimo na ružnu prošlost“, ističe Borovinić Bojović.
2 Comments
 1. Srdjan Loncar komentariše

  Molim vas pogledajte sva ta RAZDRAGANA, LEPA, MLADA LICA koalicije sa pravom nazvanom „ZA BUDUCNOST C.G.“ Tu nema ni Lazova, ni Lopova, ni Shvercera, ni Stranachkih OTIRACHA-POSLUSHNIKA (kakav je Vukotic napr), ni Izdajnika, ni Tajkuna, ni Preletacha, ni Dzabalebarosha… Tako treba da izgleda NOVA CRNA GORA, bazirana na mladosti, obrazovanju, ljubavi za CG – NAJLEPSHIM PRIRODNIM LEPOTAMA NA SVETU – RAJ NA ZEMLJI, OSLOBODJENA ONIH GROZNIH PODELA (da ih ne nabrajamo), koje je MILO LOPOV SMISHLJENO PRAVIO I KORISTIO svih ovih 30 ak godina.
  .
  .
  .
  Ne znam za vas ali „MI CORAZÓN ESTÁ BAILANDO“, moje srce pleshe, shto bi rekao sentimentalni genije, Nobelovac, Pablo Naruda.
  .
  .
  .
  50% Crne Gore chine zene-devojke-kcerke-majke-strine-tetke-bake…. A gde su njihovi glasovi? Skoro da se ne vide, kad svi oni mushkarci, galamdzije-makljaroshi budu stalno izabrani. Jedino sto meni pada na pamet je da zene kad dodju izbori – apstiniraju. To im dodje kao josh jedan „mushki posao“. Mislim da ovog puta u PG nece biti po starom. Lepsi deo PG ce biti motivisan da izadju u sto vecem broju da glasaju za Doktorku Jelenu Borovinic Bojovic.

  Bez zena NA RUKOVODECIM POLOZAJIMA NEMA SRECE, CG NIJE KOMPLETNA, NEMA SVOJU DUSHU.

  Nisu sve zene fantastichne, toliko glup nije niko da tako pomishlja, ovde govorimo o PROSECIMA, predstavnicima skupine.

  U tim prosecima zene su kao Doktorka Jelena, plene lepotom, plene razumom (muskarci imaju snaznije mishice, pa zene moraju to da kompenzuju vecom PRONICLJIVOSHCU, boljim rezonima). … Kad smo bili u liceju-gimnaziji, nase drugarice su trazile studente, mi smo im bili nezreli, dok smo se mi zamlacivali sa klinkama…
  .
  .
  .
  Zene (proseci, opet) su manje krvolochne, manje ce da nas uvuku u besmislene ratove, imaju veci stepen empatije, materinskog instinkta, veci stepen spremnosti da pomognu STARIM RODITELJIMA, DA SE BRINU O NJIMA DO KRAJA ZIVOTA. Muskarci su preletachi poput Vuka Drashkovica, Mila Djukanovica, Darka Pajovica i u najnovije vreme – Zdravka Krivokapica, SNP lidera, pa i Abazovica, koji trenutno zasluzuje jako puno kredita za LICHNU HRABROST I PONOVO PRONADJENI INTEGRITET.

  Doktorka Jelena ce GARANTOVANO biti – Nova Gradonachelnica PG.

 2. Visegrad 2021 komentariše

  Podrska za doktoricu,jer samo ona moze da „izlijeci“Podgoricu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.