Borović za Borbu: Tužilaštvo nema dokaza, Vujošević neće biti svjedok saradnik protiv Duška Kneževića!

Borović za Borbu: Tužilaštvo nema dokaza, Vujošević neće biti svjedok saradnik protiv Duška Kneževića!

Advokat Borivoje Borović, koji zastupa Nenada Vujoševića, sekretara VDT-a saopštio je u razgovoru za Borbu da njegov klijent neće postti svjedok saradnik protiv Duška Kneževića, iako bi to tužilaštvo voljelo.

“Istraga tapka u mjestu, u petak je saslušan jedan svjedok i to na potpuno nebitne okolnosti. Tužilaštvo pokušava da mog klijenta upotrijebi u borbi protiv Duška Kneževića, ali da im to neće uspjeti. Vujošević je rekao da u postupku neće nikoga teretiti, pa ni samog Kneževića, kaže Borović.

Dodao je i da tužilaštvo nema ni jedan dokaz protiv Vujoševića.

“Tvrdili su da je Vujošević član kriminalne grupe Duška Kneževića, koji je pokušao, navodno, da utiče na neke tužioce. Evo, par mjeseci od kad je u pritvoru, nije saslušan ni jedan od tih navodnih tužilaca na koje je pokušao da utiče. To je izgleda bila samo priča za javnost, a u predmetu toga nema”, ponovio je Borović.

Vujošević se, podsjetimo, sumnjiči se da je dio kriminalne grupe na čijem je čelu predsjednik Atlas grupe Duško Knežević.

U ranije objavljenim telefonskim razgovorima sa Kneževićem, Vujošević tvrdi da je podmićivao Vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, koji je to demantovao.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *