Borilović i Kaluđerović doživjeli su istu sudbinu: Ostali su bez braće koja su digla ruku na sebe!

1

Vuk Borilović koji je u petak ubio desetoro ljudi, kao i Nenad Kaluđerović, za koga se spekuliše da je usmrtio Borilovića, preživjeli su istu tragičnu sudbinu, tvrde mještani Cetinja.

Naime, Borilović i Kaluđerović ostali su bez braće koja su digla ruku na sebe.

– Borilović i Kaluđerović doživjeli su istu sudbinu! Ubici se prije 15 godina ubio brat, objesio se. Tada je bio mladić, i taj tragičan događaj zavio je u crno cijelu porodicu koja godinama nije mogla da se oporavi – kaže za Kurir meštanin Cetinja i dodaje:

– Isto je prošla i porodica Nena Kaluđerovića koji je 2008. godine ostao bez mlađeg brata. Za Kaluđerovićem je 2006. bila raspisana potjernica zbog ubistva mladića i njegov brat, kako se tada pričalo, nije mogao da izdrži pritisak i ubio se.

Sagovornik kaže da je Nenov brat, Janko Kaluđerović, tada mladić od 25 godina digao ruku na sebe.

– Sjedio je ispred porodične kuće, u jednom trenutku je ušao unutra, uzeo pištolj i pucao sebi usta. Nakon Jankove sahrane Neno se predao, a kasnije je oslobođen optužbi za ubistvo – kaže Cetinjanin.

Nenov brat bio pobratim ubijenog škaljarca

On podsjeća i da je Janko Kaluđerović bio nerazdvojan prijatelj sa pokojnim Cetinjaninom Jasminkom Šahovićem, navodnim pripadnikom škaljarskom klanu, koji je u januaru raznijet eksplozivom u Podgorici.

Sumnja se da je Šahović još jedna žrtva rata između Kotorskih klanova koji traju od kraja 2014. godine.

O njihovom drugarstvu postoji i fotografija koju je Šahović objavio na društvenoj mreži samo dva mjeseca pre likvidacije uz potresnu poruku, da ga nikad neće zaboraviti.

– Pobratime moj, nikad ne možeš biti zaboravljen, jer pobratim te čuva od zaborava. Voli te brat – napisao je krajem oktobra 2021. godine Šahović, dok je već 10. januara raznijet bombom koja je bila ispod njegovog automobila.

(Kurir)

1 Comment
  1. Slavi komentariše

    Pomozi Boze

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.