Borba u nedjelju donosi ekskluzivan intervju sa Nebojšom Čovićem koji iznosi mnoge šokantne detalje!

0

Portal Borba u nedelju ekskluzivno donosi intervju sa Nebojšom Čovićem, predsjednikom KK Crvena Zvezda. Čović govorio o svim detaljima finala ABA lige i dešavanjima u Beogradu i Podgorici, tokom mečeva Zvezde i Budućnosti. Otkriva i šta su “bemaksovci” i “grandovci” radili za vrijeme mečeva u Beogradu i Podgorici.
“Tako je do nas stiglo i da je “neko” i to ne baš goloruk ulazio u svlačionicu tokom poluvremena treće utakmice u Podgorici, koja je bila ključna za ovu seriju. Možda sam samo čuo za to, a možda imam i sliku tog trenutka”, otkriva Čović za čitaoce Borbe.
Govori i o odnosima sa Evroligom, s kojima sarađuje preko 15 godina.
“Ulazak i ravnopravan tretman u Evroligaškoj porodici ne zavisi od krupnih rečenica poput praviće se tim kakav odavno nije viđen…” i slično. Pravila se znaju, upisana su u dokumentima Evrolige. Ko može da ih ispuni igraće, ko ne može, neće igrati, i to je to”, kaže Čović.
Ekskluzivno pročitajte ko su savjetnici Dragana Bokana i ko voli kladionicu, a ko od Jadranske pravi Mediteransku ligu.
“Jasno je da KK “Budućnost VOLI” može da se gleda kao prepoznatljiv sportski znak Crne Gore, i samo naivan čovek, a ja ne spadam u takve, ne može da dovede u vezu politički trenutak u kome se igralo finale ABA lige”, smatra Čović.
Intervju sa Nebojšom Čovićem čitajte u nedjelju, 22. aprila, ekskluzivno na Borbi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.