Borba saznaje: Tajkuni iz Srbije prave televiziju u Crnoj Gori da ruše Vučića!

6

U Crnoj Gori se planira otvaranje televizije, iza koje će stajati biznismeni iz Srbije, koji su oponenti vlasti Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, otkriva Borba iz pouzdanih izvora.

Takva jedna televizija je već počela sa radom u Makedoniji, a planirano ih je još nekoliko u okruženju.

Prema našim saznajima, priča oko televizije u Crnoj Gori, iza koje bi stajali određeni tajkuni iz Srbiji, koji su protiv politike zvaničnog Beograda, je u poodmakloj fazi.

Naš izvor nije želio da u ovom momentu saopšti više informacija, osim da se ta “priča zakotrljala i da ima određenih pomaka”.

Nezvanično saznajemo, da će u narednom periodu biti kontaktirani i neki novinari, bliski režimu u Podgorici, koji treba da pomognu ovaj projekat.

Jasno je i da ovaj plan, ima uporište i u nekim obavještajnim struktirama zapadnih zemalja, koji su i kreatori ovakvih projekata.

Osim napada na rukovodstvo Srbije, uređivačka politika tog medija bi trebalo da negira da su Srbi u Crnoj Gori ugroženi i neće biti naklonjeni SPC.

Kako je Borba već pisala, režim u Podgorici za jesen planira obračun sa SPC i srpskim političarima, tako da pravljenje još jedne televizije, koja će biti “meka srpska priča”, ide na ruku ovdašnjoj vladajućoj partiji.

6 Comments
 1. Avi komentariše

  Već se zna i ko je pozvan za glavnog urednika, Tajni pulen Borisa Tadića sa bliskim rođačkim vezama u engleskoj ambasadi, dubinski igrač Mosada i najbolji drug glavnog američkog kandidata za novog lidera crnogorskih Srba. Boltonovci kreću u akciju znači

  1. Radeon komentariše

   Ko su ti ljudi?

 2. Crnogorac komentariše

  Jebaćemo ga u USTA turşka smrda usmrđela

 3. […] Borba saznaje: Tajkuni iz Srbije prave televiziju u Crnoj Gori da ruše Vučića! […]

 4. […] Borba saznaje: Tajkuni iz Srbije prave televiziju u Crnoj Gori da ruše Vučića! […]

 5. […] Borba saznaje: Tajkuni iz Srbije prave televiziju u Crnoj Gori da ruše Vučića! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.