Borba saznaje: Sinđelić u Crnu Goru prebačen sa Kosova, čuvali ga Keljmendijevi ljudi!

0

Svjedok saradnik u montiranom procesu “državni udar” Saša Sinđelić u Crnu Goru je došao sa teritorije Kosova, saznaje Borba u vrhu MUP-a Srbije.

Tako je razbijena još jedna konstrukcija Specijalnog tužilaštva kako je Sinđelić pobjegao u Crnu Goru od terora kojim je, navodno, bio izložen u Srbiji.

Kako saznajemo, on je boravio u okolini Peći gdje su ga čuvali saradnici Nasera Keljmendija.

Podsjetimo, Sinđelić je prošle godine izveden iz Crne Gore preko Rožaja, a na teritoriji tzv. države Kosovo su ga preuzeli saradnici Nasera Keljmendija, jednog od najvećih narko-bosova u Evropi. Inače, Keljmendi je, po sopstvenom kazivanju, jedan od finansijera crnogorske nezavisnosti 2006. godine.

Sinđelić je tada vozilom ANB-a u pratnji službenika, iz Podgorice odvezen u pravcu Rožaja. Tamo je, mimo graničnog prelaza, prebačen na teritoriju Kosova, gdje su ga čekali pripadnici tamošnje kriminalne organizacije.

“Sinđelić je već neko vrijeme boravio na Kosovu i Metohiji, a odatle je prebačen u Crnu Goru. Javnosti je plasirana informacija kako je iz Srbije pobjegao, jer mu je prijećeno”, kazali su nam iz MUP-a Srbije.

Sinđelić, inače presuđeni ubica, koji je osuđen na 21 godinu robije, nalazi se u Crnoj Gori, koja je odbila da ga izruči Hrvatskoj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.