Borba saznaje: Raspisana potjernica za Veselinom Mujovićem!

4

Za Podgoričaninom Veselinom Mujovićem raspisana je potjernica, saznaje Borba u Upravi policije. On je već duže vrijeme nedostupan istražnim organima, a protiv njega se vodi više postupaka.

“Uprava policije je za Veselinom Mujovićem, po naredbi Osnovnog suda u Podgorici, raspisala potjernicu zbog izdržavanja kazne zatvora za krivično djela prevara u pokušaju, saopšteno je Borbi u Upravi policije.

Veselin Mujović je brat bivšeg dekana Pravnog fakulteta Ranka Mujovića.

Protiv njega se vodi postupak u Podgorici jer je prevario Svetozara Marovića, bivšeg funkcionera DPS-a za preko 800.000 evra. Takođe, Nebojšu Joksovića, svjedoka saradnika u postupku protiv Darka Šarića, prevario je za 420.000 evra.

Mujović je hapšen u Beogradu prije desetak godina jer je za njim bila raspisana Interpolova potjernica zbog falsifikovanja dokumenata i zbog prevara. On je 2008. godine za samo mjesec i po uspio da tri puta proda istu kuću i uzme kaparu od potencijalnih novih vlasnika, zbog čega su tada protiv njega podnijete tri krivične prijave.

4 Comments
 1. Boka di cataro komentariše

  Čovjek je genije ili ima dobre veze ili oboje.

  1. Vale komentariše

   Ovo sa Marovicem nije radio sam nego ga je posla isti onaj sto je Marovica hapsio da iskoristi situaciju da mu pare izvuku a ovoga staroga preveranta tu samo postavio da se on direktno ne pojavljuje.

 2. Ljuta komentariše

  Pravi milodrpac….i sebe bi prevario kad ne bi imao koga….šljam

 3. Ljuta komentariše

  Eto ko nam vodi policiju…Veljovic magistrirao kod mujovica a ovaj sljam se svakome hvalio da mu je on to sredio kod brata…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.