Borba saznaje: Kompromitujući snimci i dio dokumentacije o Milovim milionima završili kod tužilaca Velike Britanije!

2

Predstavnici tužilaštva Velike Britanije početkom nedjelje preuzeli su dio snimaka koji su u posjedu tima Duška Kneževića, koji su sačinjeni u njegovoj vili u Zeti, saznaje Borba. Istražiteljima je predata i dokumentacija o poslovanju Prve banke, kao i svih novčanih transakcija, odnosno, kredita koji je uzeo od londonske filijale grčke Pireus banke preko kojeg je kasnije legalizovao svoj prvi milion.

Prema našim saznanjima, istražitelji tužilaštva provjeravaju, osim Đukanovića, poslove Dušanke Jeknić, Petra Ivanovića, Predraga Nenezića, kao i ljudi koji su bliski prvom čovjeku Crne Gore, a koji su se pominjali u švercu duvana.

Da je tužilaštvo u Velikoj Britaniji već sada uključeno u cijelu priču, potvrdio je i sam Knežević u intervjuu Al Džaziri.

“Tužilaštvo Velike Britanije se aktivno uključilo u čitav ovaj slučaj i oni dodatno ispituju određene sumnje vezano za nezakonite radnje Mila Đukanovića i njegovih najbližih saradnika. Uzeli su snimke koji su im bili najinteresantniji, kao i dokumentaciju sa određenim Đukanovićevim poslovnim aranžmanima, sa posebnim akcentom na Prvu banku. Oni će se sve do detalja provjeriti i ispitati. Nije isključeno da se još neko tužilaštvo uključi ako se procijeni da je i u nekoj drugoj zemlji počinjeno neko djelo ili im je nanesena šteta”, saznaje Borba iz dobro obaviještenih izvora.

2 Comments
  1. Los Angeles Vasojevici komentariše

    Diktator je gotov!

  2. Ljuta komentariše

    Da nema crnogoraca iz sandjaka ulcinja i tuzi pao bi…ovako….e Viva!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.