BORBA saznaje: Iz Spuža pustili policajca Darka Lalovića, člana obezbjeđenja Vesne Medenice iako se dovodi u vezu sa švercom droge!

7

Policijski službenik Darko Lalović, koji je, navodno pripadnicima kriminalne grupe koja je osumnjičena i za ranjavanje novinarke Olivere Lakić odavao informacije o predmetima koji se vode protiv njih pušten je iz zatvora, saznaje BORBA.

Lalović je bio član obezbjeđenja Vesne Medenice, a pominje se u transkriptima SKY aplikacije sa njenim sinom Milošem, vezano za navodni šverc droge.

Kako saznajemo, tužilaštvo nije tražilo da Lalović ostane u pritvoru iako se dovodi u vezu sa teškim krivičnim djelima.

Specijalno državno tužilaštvo je, kako je ranije saopšteno, formirao predmet protiv Vesne Medenice, njenog sina Miloša i još nekoliko osoba zbog šverca droge i cigareta, a na osnovu transkripta razgovara koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i Tužilaštvu, a koje je objavio portal Libertas.

U dokumentima Europola u koje je Libertas press imao uvid, Miloš Medenica preko aplikacije SKY, u komunikaciji sa policajcem Darkom Lalovićem, navodno, dogovara kupovinu veće količine droge kokain za sebe i svoje društvo, obezbjeđuje transport krijumčarenih cigareta iz Bara, osigurava nesmetano kretanje jednog kriminalca, posjeduje i koristi zabranjeno oružje, traži za kupca marihuanu i njeno transportovanje u Beč…

Europol je crnogorskoj službi 18. oktobra 2021. godine dostavio transkripte poruka sa kriprovane Sky ECC aplikacije. Tada su uhapšene dvije osobe-dva policajca, a jedan od njih je Darko Lalović.

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  Sve će ih pustiti kad izdrpaju pare Natovski službe od Ranke i Karine. On je samo malo obezbjedjenje nema pare.

 2. Inženjer komentariše

  Lepše mu je kući. Što da se muči . Uskoro legalizacija belog praha.

 3. Sjever komentariše

  Jadno Sudstvo i Tužilaštvo ! Sitne dilere osude za gram po par godina a ove krupne puštaju na slobodu ! Što bi sa Milovićem i Lazovićem ne spominje ih niko !

 4. Vesna komentariše

  Užas uzas. Brzo će i veku i sina. Katastrofa

  1. Rukfaš komentariše

   Zašto katastrofa??? Ako imaju dokaze i ako treba da robijaju, njima odrezati duplo. Ali ako dokaza nema… neka idu doma. To što ti ili neko drugi ima percepciju da je neko kriminalac… nije dokaz.

 5. Visegrad 2021 komentariše

  Obzirom da je I tuzilastvo upleteno u sve velike kriminalne radnje“ logicno“ je da ga puste.

 6. Plotari komentariše

  Kad sve pogledas nisu to ni neke pare ,koliko kriminalaca nesmiju ni pozvat na razgovor a imaju milijarde ,a ne milione.pa javno potplacuju po 21 milion ove preletace pa nista .milijarderima niko nista ne smije to je drzava u drzavi ili privatna cina goja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.