Borba saznaje: EU će od vlasti u Podgorici pred izbore tražiti procesuiranje krupne ribe iz političko-poslovnog svijeta!

5

Međunarodna zajednica će tražiti privođenje pravdi krupne ribe iz političko-poslovnog svijeta, u susret izborima u Crnoj Gori, jer su nezadovoljni borbom protiv korupcije na visokom nivou, saznaje Borba iz više izvora.

Upravo to bi trebao da bude adut vladajućoj koaliciji pred izbore, kako su spremni da se obračunaju sa kriminalom u sopstvenim redovima.

Prema našim saznanjima, uveliko se, iza kulisa, spekuliše i o imenima koja bi se mogla naći na tapetu međunarodne zajednice.

”Borba protiv korupcije na visokom nivou nije zadovoljila čelnike međunarodne zajednice. Slučaj Svetozara Marovića i slučajevi par gradonačelnika nijesu dali željeni efekat, odnosno, doživjeli su fijasko”, kaže naš izvor.

Iz tužilaštva nijesu željeli da komentarišu da li se već vodi izviđaj protiv nekog visokog državnog funkcionera.

Na naša pitanja o istrazi protiv  jedne krupne ribe iz vrha vlasti, saopštili su da je značajan broj predmeta u fazi izviđaja i da će javnost blagovremeno biti obaviještena o ishodu svih predmeta.

EU želi da se na velika vrata vrati na scenu, naročito poslije fijaska vezano za pandemiju covida 19 i nesolidarnosti, gdje je došlo do urušavanja njenog ionako ranije poljuljanog kredibiliteta.

5 Comments
 1. Lange komentariše

  HHAHAHAHHAHAH PROCESUIRANJE,E MAJKU VAM JEBEM SVIMA OD MILA PA NADALJE DO AMERIKE POSEBNO SVIMA U BRUSILU,ŠTO KAŽE ŠEŠELJ JUNAČKA BELGIJSKA VOJSKA ODOLIJEVALA HITLERU ČITAVIH 15 MIN HAHAHAAHAHH I ONI NAM KROJE SUDBINU .PIH.KOJE PROCESUIRANJE SVE VAM JEBEM SVI VIDJOSMO KAKO PRODJE MAROVIĆ NARODE JE O NAM PAS MATER KO ŠTO JE KAD SMO OVAKVI,A NIJE MI ZA MAROVIĆA NO ŠTO SE ONO NJEGOVO BOGALJČE IZVUČE I BAŠKARI SE NAŠIM PARAMA PO MRZNOM BG~U .E TAKO ĆE SVAKOG OSUDITI DOK MI NE PIČNEMO DA IM SUDIMO.SVI SU INI SAMO ZA SUD NARODA ZAPAMTITE NARODE8!

  19
  3
 2. Baja_California komentariše

  Oce vala oni smradovi raspali sve ista govna ka ovi odje, leglo korupcije, bluda i nemorala, njima i trebaju ovakvi gmazovi…mnogo se nasjekirase za Balkan, oni da su celi rijesili bi pitanje Kosova da Srbija dobije barem 4 opstine na sjever, nego ih zabolje, sve americke i siptarske marionete.Zato nema pregovaranja sa njima, okrenut se Evro-Azijskoj Uniji sa Rusima, Bjelorusima, Kinezima, Kazahstancima…mnogo profitabilnija i jeftinija mogucnost.

  11
  2
 3. Stefan l komentariše

  Sto bi sa inf. o biznismenima iz cg koji imaju nekretnine u BG.

  10
  1
 4. Kafanski filozorf komentariše

  EU ne zeli scenario kao u Bugarskoj ili Rumuniji, gde vlade daju svakih 6 meseci ostavke!.
  Pa ponovna biranja i uvek te isto!.
  A da se narod vise nalazi na ulice nego na poslu!.
  Zato narode Crne Gore, ne verujte Djukanovicu kad vam prica da ce Crna Gora do 2025- te biti u EU!.
  Nema sanse, dok god je Milo sa svojim koruptnim DPS- om na vlasti!.
  Dosta je EU sa banana republikama!.
  Tu gresku kao sa Rumunijom i Bugarskom joj se vise nece desiti!.

  10
  1
 5. ND123 komentariše

  Pojedini treba da pokazu elementarnu kulturu u konverzaciji

  2
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.