“BORBA” saznaje: Doktor Nebojša Kavarić ostao i bez funkcije i bez posla!

10

Bivši direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić skinut je i sa mjesta ljekara u toj ustanovi, saznaje “BORBA”.

Nezvanično saznajemo da je dr Nebojši Kavariću uručeno rješenje o prestanku mandata, samim tim i radnog odnosa.

Razlog rješenja je činjenica da je danom prestanka funkcije direktora Doma zdravlja Podgorica, Kavarić naložio da mu se uradi rasporedno rješenje, iako mu radni odnos nije bio u fazi mirovanja za vrijeme vršenja funkcije direktora Doma zdravlja.

Rasporedno rješenje, osim što je sačinjeno bez pravnog osnova, potpisano je bilo i od strane neovlašćenog lica.

Njemu je rješenje, kako saznajemo, poslato poštom.

10 Comments
 1. Ivi komentariše

  A on je uigrani maher sa vakcinama. Treba da ih uputi…

  12
  6
 2. Bot23 komentariše

  Nikakve štete, neka ostane drugima za nauk što se dešava kada profesionalni dignitet podredi politici.

  20
  5
 3. Podgrad komentariše

  Kako me ova vijest posjece jutros😀Mucavi tobos doktor sa dps licencom.Nema Kavarica da nije doktor i da nema po jednu kliniku.Reka bi cojek cuvena dr familija.Dr Paksu Poltron

  15
  4
 4. Realan komentariše

  VI STO SE RADUJETE OVOME GOVORITE SAMO O SEBI.ZNACI AKO JE NEKO PRIPADAO BILO KOJOJ PARTIJI TREBA DA OSTANE BEZ POSLA.OVO GOVORIM KAO NEKO KO NIKADA NIJE GLASAO DPS ALI U SVEMU TREBA BITI COVJEK ,A TO IZGLEDA NIJE BAS LAKO.

 5. Ja komentariše

  E do K

  6
  1
 6. kuca komentariše

  Pa sta i moje dijete je ostalo bez posla zahvaljujucu Krivokapicu i njegovoj usranoj vladi a cak je i clan partije pobjednicke koalicije pa niko ne brine za to,a koliko je ljudi dobilo otkaz zahvaljujuci ovom necovjeku koji je gori od radijatora a zrtvovali su se godinama da se srusi DPS a sad jedan prevarant ih sve kaznjava za to.

  3
  3
 7. akvarius komentariše

  ko ce se sad udvarati mladim stažistkinjama

  6
  2
 8. Stremljenje komentariše

  Kakvi komadi budala komentarišu. Doktor je prije svega stručnjak, njemu nema da se bojite za posao, da ga vidite kad vam bude zatrebalo ćete platiti 50 eura kod privatnika, a u državnu bolnicu će da vas liječe popovi. Za bolje i nijeste.

  2
  6
 9. Pera kojot komentariše

  A da ljubaviše po City keju to nije zaboravio sa onom maserkom? Sluzbeni auto je vise bio u Zagoric a doktor u nju nego na poslu,sve mi se čini

  4
  1
 10. Lud zbunjen normalan komentariše

  Ima ih koji nikada nisu mogli doci do posla zbog ovakvih funkcionera koji kao sekta pokrivaju familiarno funkcije. Interesantno je to bratstvo, svaka vlast je njihova i u svakoj pustaju svoje korijene.

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.