Borba saznaje: Đukanović na najmanje tri kompromitujuća snimka!

5

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nalazi se na najmanje tri snimka koji su nastali u vili biznismena Duška Kneževića, ekskluzivno saznaje Borba.

Osim Đukanovića, prema našim informacijama, nalaze se još neki funkcioneri DPS-a koji su njemu bliski.

Ti snimci, kako saznajemo, nastali su u različitom vremenskom periodu.

Da postoji makar jedan kompromitujući snimak na kojem je Đukanović, tvrdi i sam Knežević.

“G. Đukanoviću, ni Migo Stijepović, koji je i dalje tvoj generalni sekretar, nije znao da postoji snimak. Da sam taj snimak pustio 2016. godine misliš li da bi tok izbora u oktobru 2016. bio onakav kakav je bio? Da sam to tada uradio ti više ne bi imao vlast”, tvrdio je Knežević.

5 Comments
 1. Bela vista komentariše

  Ha ha ukras će čas Ameri ili Rusi mlogo znate.

 2. Reg komentariše

  Svaki dan objavite po 2-3 bomba informacije. Interesantno da nijedna ne bude kasnije potvrđena, niti se vi više javljate da objasnite u čemu je greška.

  1. admin komentariše

   Postovani. Botovima partija ne odgovaramo na komentare. Svaka informacija koju smo objavili je poslije par dana pokazala kao tacna. Zao nam je sto Vasi mediji nemaju prave informacije, pa svaki dan gube na znacaju, za razliku od nas. Srdacan pozdrav, bice narednih dana jos informacija.

 3. Podjeba komentariše

  Kako se shmrka u vladu jado moj.. A tek u predsjednistvu DPS? To je izgleda kao u Eskobarovo zlatno doba, tamo dolje u Kolumbiji… Samo sto je Pablo izgleda Lomi, a Veskobar i Gvozdeni mister 20 posto su ekipa za zuraju! Davali su cak i Filipu Nejakom, a on jado ne zna ni sto je to, al zna da se dere i vice: Mi cemo pobJJJediti!!!

 4. Jami komentariše

  koka kola malboro suzuki, diskoteke gitare buzuki, to je zivot to nije reklama, nikom nije lepse nego nama!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.