Borba otkriva: Zoranu Lazoviću visi funkcija, uskoro javni konkurs za nove šefove u policiji!

3

Nova reorganizacija unutar Uprave policije stupila je danas na snagu, što znači da je Specijalno policijsko odjeljenja, kao i Uprava za sprečavanje pranja novca od sada pod daljom ingerencijom novog Sektora u policiji, saznaje Borba.

Iako se u medijima spekulisalo da bi na čelu tog novog Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i zaštitu svjedoka, mogao da se nađe kontroverzni bivši službenik ANB-a Zoran Lazović, to se nije desilo.

Kako saznajemo, nova organizaciona šema je stupila na snagu, ali rukovodeći kadrovi nijesu izabrani, niti je poznato kada će se to desiti.

Specijalno policijsko odjeljenje, Uprava za sprečavanje pranja novca, Odsjek za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i za zaštitu svjedoka, sada će biti dio novog Sektora Uprave policije.

“Uskoro se biti raspisan javni konkurs za to šefovsko mjesto, kao i za još neka rukovodeća mjesta koja su predviđena reorganizacijom. Nikome ništa nije obećano, mediji se bave raznim spekulacijama i naručenim tekstovima, tako da je o konkretnim imenima rano govoriti. Nije se razgovaralo o konkretnim imenima i sve su to medijske spekulacije. Svi koji ispunjavaju uslove mogu konkurisati, a biraće se najsposobniji i najiskusniji kadrovi”, kaže naš sagovornik iz vrha policije.

Pojedini mediji su objavili da je Zoran Lazović, nekadašnji službenik ANB-a i osoba koja je, kako su mediji pisali, jedan od čelnika ekipe iz Granda, kandidat za pomenutu funkciju.

3 Comments
 1. Bshs komentariše

  Cus pojedini mediji, kad ste samo vi spekulisali. Inace 90 posto vasih vijesti su totalne nebuloze i spekulacije. Da makar ponesto pogodite, no mucak…

 2. Vlada komentariše

  Hahaha , sprdnja od portala…

  1. DPS komentariše

   Neka si ti dosao da zaradis sendivic i da komentarises. A kao sprdnja od portala a svaki dan tu visis.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.