Borba otkriva veliku istragu SDT-a: Spremne lisice za Bebu Martinović zbog finansijskih malverzacija!

Borba otkriva veliku istragu SDT-a: Spremne lisice za Bebu Martinović zbog finansijskih malverzacija!

Specijalno tužilaštvo vodi istragu protiv Stanislave Bebe Martinović, nekadašnje čelnice Poreske uprave zbog finansijskih malverzacija, ekskluzivno saznaje Borba.

Izviđaj se vodi protiv više službenika Poreske uprave zbog sumnje da su dio organizovane grupe koja je osumnjičena za utaju poreza i pranje para.

Kako saznajemo, pitanje je dana kada će Martinovićka biti pozvana na informativni razgovor, a nije isključeno ni njeno hapšenje.
Stanislava Beba Martinović

Provjere u Poreskoj upravi su pokrenute nakon teških optužbi koje je u javnosti iznio insajder Dejan Lakić.

Par dana nakon što su istražitelji ušli u Poresku upravu, Stanislava Beba Martinović se povukla sa funkcije.

Insajder Dejan Lakić, osumnjičen za utaju poreza, se nalazi trenutno u ekstradicionom pritvoru u Beogradu, ali je očigledno da tamo sarađuje sa istražnim organima i prezentuje dokaze koje ima. On je optužio Martinovićevu da je “mozak cijele operacije”, kao i da su u Poreskoj ovjeravane fiktivne fakture kako bi se omogućio povrat nepostojećeg PDV-a u milionskim iznosima i time oštetila država.

Martinović je postala v. d. pomoćnika direktora za inspekcijski nadzor nakon što je početkom maja izvršio samoubistvo dotadašnji pomoćnik direktora PU-a Sreten Grebović. Lakić je u drugoj polovini juna objavio na internetu snimak razgovora iz maja ove godine u kojem su pored njega učestvovali Grebović i načelnica Martinović.

Related posts

3 Comments

 1. Poreska

  Sta je ovo. Na sve strane kradja. Ni Ivica ni Milivoje vise ne mogu da stizu.
  Dokle narode.

  Danas Beba, a kad ce M.m Mugosa
  Te Dejan, te Knezevic, pa sad ovi inspektori, pa Migo, Sveto, Brano……….e jadna CG kako si dostigla dno.

  Reply
  1. Ljuta

   Dno? Pa nikad u istoriji crnogorci nisu bili bogatoji no danas…što se tice srba oni su najbogatiji duhom

   Reply
 2. Poznavalac

  Okrili ste Ameriku, pa cijela Crna Gora bruji,o povracajima PDV/ea , bruji o stecajevima koje pokrece Poreska uprava, brise gumicom ogromne dugove, i Miomir M .Mugosa se poslije hvali kako ih je isti on naplatio. Pa , Stanislava je mozak operacije, jer Mugosa,je rodjen operisanog mozga, on je tu da ju podrzava i da uzme svoj dil, koji mu ona na tacni prinese. Koji Katnic i njegov tim, treba znati iskontrolisati, treba doci do spiska obveznikana na godisnjem nivou, kod kojih je izvrsen povracaj PDV/ea.Koliko ih je odobreno, bez inspekcijskog nadzora. Koliko je toga, bez pisanja Dejana Lakica, treba doci do firme u kojoj je Martinovicke sestra direktor, preko koje se mnogo odigralo igranki.Sve su male mace i Knezevic i Lakic, koliko su se ovo dvoje nafatalo. Najgore oni ne staju.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *