BORBA otkriva: U Podgorici saslušan Velja Nevolja!

4

Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, saslušan je danas u Spacijalnom tužilaštvu u Podgorici, saznaje BORBA.

On je dao izjavu u sklopu istrage koja se vodi zbog pokušaja njegove likvidacije u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Kako saznajemo, saopštio je istražiteljima da ne zna šta bi mogao biti motiv napada na njega kao i da ne poznaje osumnjičene, a da je u Crnu Goru došao u privatnu posjetu.

Tivćanin Radovan Stanišić, koji je sumnjičen za pljačku Erste banke, jedan je od osumnjičenih za pripremanje likvidacije Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jednog od vođa navijača “Partizana”. Osim Stanišića uhapšeni su Mile Jovanović i još tri osobe.

Stanišić je jedan od aktera pljačke poslovnice Erste banke u Njegoševoj ulici u centru Tivta prije nekoliko godina iz koje su odnijeli plijen od 106 hiljada evra.

Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, trebao je da bude ubijen u dana u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Policija i SDT provjeravaju da li je na meti kriminalne grupe iz Kotora bio još neko osim Belivuka.

Belivuk je u Crnu Goru došao prošle nedjelje, a u ponedjeljak ga je policija zaustavila u Kotoru jer je bio u društvu Radoja Zvicera i Beograđanina Marka Miljkovića, ali je odmah pušten.

4 Comments
 1. Serdar komentariše

  Velja moze samo donijeti nevolju, njega pustaju u CG a Vladi Georgijevu i Matiji zabranjivali ulaz. BRUKA.

  22
 2. Franco komentariše

  Velja je dokazan” pjevač”!

  11
 3. Don komentariše

  Ne daj se Jovane Sokole i Viteze,svaka cast Skaljarcima sad se vidi ko su spijuni i ko za koga radi,odbrani se na zadnjoj liniji fronta,pocisti ovu bagru

  14
 4. Mirko komentariše

  E kako bi on meni gulio krompir u Spuzu ili Skeli… Nije mi jasno kako se ovo ne uhapsi. Kakve ono kombinacije nalazi da dodje do para a ja na Casino Guru ne mogu ni 20e da uzmem. Ovaj lik jos malo i milioner…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.