Borba otkriva: U napadu na Obradovića i Mitrovića korišćen isti kalibar, pogođeni na isto mjesto, sumnja se na istog izvršioca!

0

Bivši predsjednik Odbora direktora Telekoma Oleg Obradović i nekadašnji prvi čovjek Uprave za sprečavanje pranja novca Predrag Mitrović uoucani su iz istog oružja i istog kalibra, otkriva Borba iz više izvora. Sumnja se da je na obojicu, najvjerovatnije, pucala ista osoba, po istom nalogu.

Kako saznajemo, obojica su bukvalno pogođeni na isto mjesto, ispod potkoljenice, a napadač je razgovarao sa obojicom prije nego ih je ranio. Sve ukazuje na sumnju da je nalogodavac ista osoba, kao i izvršilac.

“U oba napada je korišćena ista marka pištolja i isti kalibar, što ukazuje na sumnju da se radi o istoj osobi, koja je unajmljena za ovaj posao, kako bi poručila Obradoviću i Mitroviću da treba da ćute”, kaže naš sagovornik iz policije.

Biznismen Duško Knežević je iznio optužbe sa iza oba ova događaja stoji Milo Đukanović.

Nepoznata osoba pucala je sredinom maja 2014. godine na direktora Uprave za dijasporu u Ministratstvu vanjskih poslova i evropskih integracija, Predraga Mitrovića (43), koji je tom prilikom ranjen u potkoljenicu, saopšteno je iz policije. Mitrović je ranije obavljao funkciju direktora Uprave za sprečavanje pranja novca.

Pucnjava se dogodila u podgoričkom naselju Masline u Ulici Goce Delčeva, ispred kuće Mitrovića.

Pro­fe­sor Oleg Ob­ra­do­vić, biv­ši di­rek­tor Od­bo­ra di­rek­to­ra Te­le­ko­ma i Pr­ve ban­ke, ra­njen je sredinom maja 2015. godine u bli­zi­ni Teh­nič­ke ško­le u Pod­go­ri­ci. Na nje­ga je kada je izašao iz vozila za­sad ne­po­zna­to li­ce is­pa­li­lo vi­še hi­ta­ca od ko­jih ga je je­dan po­go­dio u no­gu.

Oba slučaja se i dalje vode kao nerasvijetljena.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.