Borba otkriva: Režim u Podgorici finansira i pomaže magazin Tabloid da napada Aleksandra Vučića!

1

Magazin Tabloid, koji napada porodicu i samog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, objavljivanjem najbrutalnijih neistina, pod zaštitom je vrha crnogorskog režima i odnedavno se štampa u Podgorici, otkriva Borba.

Kako saznajemo, Tabloid se mjesecima štampa u Podgorici, a prema nezvaničnim informacijama, i finansira se od strane aktuelnog DPS režima. Očigledno je da se, o čemu je Borba već pisala, pod patronatom stranih službi, uz pomoć zvanične Podgorice, planira i kreira medijsko rušenje vlasti u Beogradu.

Pomenuti list se u Podgorici štampa u privatnoj štampariji Vijesti, “opozicionog” medija, koji je blizak premijeru Dušku Markoviću. Štampa se svakog drugog ponedjeljka, u tiražu od 17.500, a onda se iz Podgorice distribuira u Srbiju.

Interesanto je da je glavni čovjek Tabloida, Milovan Brkić, nekadašnji dopisnik DAN-a.

Nakon što je zabranjeno štampanje Tabloida u Srbiji, jer nijesu plaćali sudske presude za povredu ugleda i časti pojedinim licima koja su ih tužila, režim u Podgorici je odlučio da ovdje udomi taj medij i da se odavde kreira medijska kampanja protiv državnog vrha Srbije.

Taj medij se sada nalazi pod zaštitom crnogorskih vlasti, iako je ne tako davno, u tom mediju iznošena tvrdnja da je “državni udar” u Crnoj Gori lažiran od strane vlasti. Očigledno da je režim u Podgorici odlučio da to proguta i da im je prevashodni cilj da iz sjenke pomognu napade na predsjednika Srbije, pa je pružio podršku i utočište napadačima na Vučića.

Ovo je još jedan dokaz da u odnosima zvanične Srbije i Crne Gore odavno mnogo toga ne štima, iako se u javnosti želi predstaviti da su odnosi dvije zemlje na najvećem nivou.

Jasno je da zvanična Crna Gora odavno radi protiv interesa Srbije, a u javnosti, preko svojih medija, plasiraju teze da Srbija ugrožava i napada Crnu Goru i tako pokušavaju da zametnu svoje tragove, jer je očigledno da je zvanična Podgorica ta koja vodi prljavu kampanju protiv Beograda.

1 Comment
  1. Vukica B. komentariše

    Milovan Brkic što god radio radi za neku
    BiU.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.