BORBA otkriva nepotizam i partijsko zapošljavanje u Nikšiću: Direktor Komunalnog zaposlio svog brata i ženu direktora Elektroprivrede

4

Direktor oštinskog preduzeća Komunalno Nikšić Miodrag Muratović  je u tom javnom preduzeću nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta prošle godine zaposlio na neodređeno rođenog brata Gorana Muratovića i ženu direktora Elektroprivrede Đoka Krivokapića- Milju Krivokapić, saznaje BORBA.

Krivokapićku je Muratović zaposlio na radnom mjestu koje je moralo biti ukinuto, jer je radnica koja je pokrivala to radno mjesto dobila otpremninu od 10.000 evra.

Takođe, Muratović je u vrijeme zabrane zapošljavanja zbog raspisanih izbora u Nikšiću zaposlio pravnicu Jelenu Stojović bez konkursa  i to na radnom mjestu koje pokriva drugi radnik.

Ni to nije kraj partijskom zapošljavanju DPS-ovih kadrova u Komunalnom Nikšić, već je  Muratović na mjestu referenta za saobraćaj zaposlio i Petra Radonjića, sina predsjednice Sindikata u Komunalnom i istaknute aktivistkinje DPS-a. Kako saznajemo iz naših izvora i ovo radno mjesto je moralo biti ukinuto, jer je prethodni radnik uzeo otpremninu.

 

4 Comments
 1. Janko komentariše

  Šta radi Đoko, brata u vodovod iz raspale željezare, ženu u komunalno, lijepo Bogami

  7
  2
 2. Radenko komentariše

  Zato i nemamo leba da jedemo kad imamo u svakom preduzecu po nekoliko lopurdi.

  11
  3
 3. Niksicanin komentariše

  Krajnje je vrijeme da se stane na put partitokratiji i uhljebljenju podobnih. Zato svi 14og marta glasajmo za promjene. Glasajmo za 4 Za budućnost Nikšića

  8
  3
 4. Vojo komentariše

  To je najveci lopov u niksicu pod hitno se mora ispitati njegova imovina dva stana i kuce koje posjeduje. Odavno je on u oenziju otisao a radio je i pljacko narod niksica . U buduce njegov dom je u Spuzu.

  1
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.