Borba otkriva: Knežević formira tim svjetskih advokata koji će raskrinkati Specijalno tužilaštvo!

0

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević sprema pravni udar na Specijalno tužilaštvo Crne Gore i već okuplja vrhunski tim svjetskih advokata koji će raskrinkati montirane optužbe protiv njega, saznaje Borba iz krugova bliskih tom biznimenu.

Knežević je uvjeren da se protiv njega vodi montirani politički proces koji je odobren sa vrha države i ima namjeru da sve to, pravnim putem, raskrinka pred cjelokupnom javnošću.

Kako saznajemo, on je već stupio u kontakt sa ozbiljnim, renomiranim, svjetskim advokatskim kućama, koje će ga zastupati u procesu koji se najavljuje protiv njega. Prema našim saznanjima, i pojedine medijske kuće iz Evrope su zainteresovane da ovaj slučaj medijski isprate.

“Odlučan je da dokaže da se protiv njega vodi politički rat i da je cilj tog rata da mu se oduzme sve što ima u Crnoj Gori. Spremio je specijalni odgovor na te optužbe, sa konkretnim materijalnim dokazima, da je sve ovo politički motivisano protiv njega, a javnost će uskoro biti o svemu obaviještena”, potvrdio je za Borbu jedan od renomiranih advokata koji će biti u njegovom timu.

Knežević je nedavno, podsjetimo, pozvao Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da objasni javnosti šta je bio motiv hapšenja vozača Atlas banke, te potom pokušaja mog dovođenja u vezu sa DF-om i državnim udarom.

“Prošle godine, kada sam sreo Katnića u ambasadi SAD na zajedničkom skupu, pozvao me da dođem kod njega u kabinet. Pitao sam da li je sastanak privatne ili službeni prirode, na šta je rekao da je isključivo službeni. Zato Katnića pozivam da objavi sadržaj razgovora. Teme su se ticale važnih predmeta koje je tužilaštvo obrađivalo, a koji imaju političku konotaciju. Katnić te predmete ne otvara, već je ušao u ispitivanje mog poslovanja u zadnjih 20 godina, kazao je nedavno Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.