Borba otkriva: Kalić nije došao u Crnu Goru, odbrana prevarila javnost!

0

Kontroverzni Rožajac Safet Kalić nije došao u Crnu Goru i ne nalazi se u rodnom gradu, saznaje Borba u vrhu MUP-a. Kalić se, kako nam je potvrđeno, i dalje nalazi u Njemačkoj, gdje je prethodno osuđen zbog šverca droge. Prethodno je njegov advokat Dragoljub Đukanović saopštio da ima saznanja da je Kalić došao u Rožaje.
redakcija našeg portala je danima pokušavala, preko njegovih poznanika i prijatelja, kao i sugrađana, da provjeri ovu informaciju. Sva lica koja smo kontaktirali potvrdili su nam da Kalić nije došao u Rožaje, dok se njegov advokat danima ne javlja na telefon. Istu informaciju dobili smo i u vrhu MUP-a, koji su nam kazali da taj podatak nemaju i da osoba sa tim imenom i prezimenom nije ušla u Crnu Goru u poslednjih mjesec dana.
“Kalić se ne nalazi u Crnoj Gori i to je jedina provjerena informacija, rekao je naš izvor koji je visoko pozicioniran u MUP-u.
Očigledno je namjerno plasirana informacija o Kalićevom povratku, kako bi se ispitao teren, kako će javnost i nadležni reagovati u tom slučaju.
“Da je Kalić stigao u Rožaje, on se ne bi krio, već bi bilo priređeno veliko slavlje, kazao je naš sagovornik koji je blizak sa porodicom kontroverznog biznismena.
U međuvremenu, Safet, njegov brat Mersudin, koji je u Nemačkoj robijao zbog šverca narkotika, i Safetova supruga Amina Kalić u Crnoj Gori su pravosnažno oslobođeni optužbi za pranje novca. Riječ je o 7,7 miliona evra koji su, kako je bilo navedeno u optužnici, stavljeni u platni promet, bez obzira na to što su optuženi znali da je pribavljen krivičnim djelom neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.