Borba otkriva: Jovicu Vukotića ispituju zbog likvidacije advokata Ognjanovića!

0

Vođa “škaljaraca” Jovica Vukotić biće saslušan u istrazi koja se vodi povodom ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića, saznaje Borba. Vukotić je, kao i još neki pripadnici njegovog klana bio Ognjanovićev klijent. Istražitelji sumnjaju da iza likvidacije advokata Ognjanovića stoji “kavački” klan koji je u ratu sa “škaljarcima”.
Kako je Borba jedina i objavila, u Ognjanovićevom telefonu je pronađen i Vukotićev broj telefona.
“Vukotić će biti ispitan u svojstvu građanina na određene okolnosti i činjenice koje su mu poznate vezano za Ognjanovića, rekao je naš sagovornik.
Petnaestak dana prije nego što je advokat Dragoslav Miša Ognjanović likvidiran ispred svog stana na Novom Beogradu, jedan od vođa crnogorskog “kavačkog klana” prijetio mu je smrću kada su se sreli u kafiću. Ovaj mafijaš shvatio je kao provokaciju kada je Ognjanović ušao u lokal u kojem se oni okupljaju, prišao mu i pljunuo mu u lice.
Dragoslav – Miša Ognjanović ubijen je u subotu 28. jula oko 20.30 sati ispred zgrade na Novom Beogradu. U njegovoj likvidaciji vjeruje se, korišćeno je oružje koje je imalo prigušivač.
Na advokata je ispaljeno najmanje 10 hitaca iz pištolja kalibra devet milimetara.
Pred sudom u Podgorici je branio optužene za ubistvo policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića. Bio je i branilac Nikole Mršića, optuženog za ubistvo Kotoranina Gorana Lenca.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.