Borba otkriva: Funkcioner DPS-a napustio Crnu Goru jer mu se provjerava bankovni račun!

Borba otkriva: Funkcioner DPS-a napustio Crnu Goru jer mu se provjerava bankovni račun!

Nekadašnji visoki državni funkcioner Crne Gore i čovjek blizak vru DPS-a, napustio je nedavno Podgoricu i Crnu Goru, jer se protiv njega vodi istraga o bankovnom računu, ekskluzivno saznaje Borba.

Istražitelji već izvjesno vrijeme češljaju njegove bankovne račune u jednog crnogorskoj banci. On je nakon toga odlučio da se skloni, a svaki trag mu se gubi u Sarajevu, gdje je pod zaštitim određenih ljudi, koji imaju veze sa poslovima s druge strane zakona.

Osim istrage u Crnoj Gori, taj visoki funkcioner DPS-a i prijatelj predsjednika Mila Đukanovića, na meti je i međunarodnih istražitelja, zbog poslova sa druge strane zakona.

Kako saznajemo, on nije sam napustio Crnu Goru, već su sa njim otišli i pojedini članovi porodice.

Očigledno je da nije pokazao dovoljnu lojalanost prvom čovjeku DPS-a, u ovim politički nestabilnim dešavanjima, pa se našao na meti pojedinih istražitelja.

“Bio je blizak sa Đukanovićem, ali očigledno da su te relacije u poslednje vrijeme narušene. On se već neko vrijeme sklonio u Sarajevo, tačnije, u okolini tog grada, kod svog prijatelja, koji je porijeklom iz Crne Gore. Očigledno da otuda prati situaciju sa istragom koja se vodi zbog njegovog bankovnog računa, saznajemo u vrhu DPS-a.

Related posts

9 Comments

  1. Luka PG

    U poslednje vrijeme Borba “ima informacije”, sve tipa “jedan funkcioner”, “sin funkcionera” ” jedan clan DPS-a” i sl. Sve nesto ima a nema nista! Ili pisite cinjenicno stanje ili ne pisite prazne price kao pojedini sto “masu” dokazima!

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *